Caut „Amintiri din liceu” si colegi din Economic 5!

Sal’tare
Astazi am dat iama in FACEBOOK si am inceput sa imi caut colegii din liceu, ca ii vad pe colegii de birou ca si-au gasit aproape toata clasa acolo, ca as vrea sa ii revad si eu la implinirea 15 ani de cand am terminat. Asa ca daca e vreunul dintre voi care au facut intre 93 si 97 liceul Economic 5 dati un semn acilisa sa ne strangem sa vedem ce s-a mai ales de capul nostru, care cati copii avem, care cum ati ajuns patroni si tot asa.
Daca ma intrebati de unde mi-a venit dorul de liceu, uite de la melodia asta cu Real B pe care o auzeam la carciumile alea murdare care erau in locul actualului complex Sir din Lujerului, cand mergeam sa dam la „pacanele” sau cand chiuleam de la ore si ne faceam veacul prin piata Veteranilor, la cate o bere fcauta posta si cate-un covrig:

Apropo ditre cei care ati reusit sa va vedeti colegii de liceu la intalniri de 10-15 sau 20 de ani v-au ajutat netul sau paginile de colegi? Sau sunt toate frectie la picior de lem si ar trebui sa ii caut unul cate unul dupa telefoanele vechi pe care le mai stiu?

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Bravos. Si nu ai profil pe Facebook sau ceva in genul asta sa iti dau ADD si sa iti mai arat si alti colegi din vremea aceea? Ca ma mai gasit cativa. Unii sunt la fel ca mine, insuratei si cu pitici mititei si energici ca al meu! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*