Catalogul Altgradauto vine cu gama noua la piese auto Ford! Iată câteva oferte interesante

Altgradauto, importator de piese auto Ford, îți oferă soluția ideală indiferent de problema mașinii tale. Altgradauto dispune și piese originale, care vin de fiecare dată cu garanție de la producător și care se potrivesc perfect cu modelul de autoturism Ford pe care îl deții.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi  direct de la furnizorul Altgradauto

sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piese aidoma celor cu care mașina ta a ieșit de pe poarta fabricii. Piesele auto originale conferă durabilitate și eficiență, scutindu-te de numeroase bătăi de cap pe termen lung. Piesa dorită o poți comanda de pe codul înscris sau seria de caroserie.

Timpul de așteptare a comenzii online este scurt, consultanța inclusă și, de cele mai multe ori, prețurile sunt mai bune decât cele licență aftermarket.Pachetele de amortizoare Ford MotorCraft sunt un foarte bun exemplu de piese auto Ford.

Setul conține două amortizoare originale Ford varianta economică, iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford, cu o garanție de 24 de luni.

Preț bun găsești și la setul de ștergătoare. Ele au un preț similar celor din gama premium aftermarket. Poți regăsi, de asemenea, pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune decât gama aftermarket.

Ford, prin politica sa de prețuri și gama de produse, încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Ca să te convingi, intră pe Catalog.AltgradAuto.ro

și verifică prețurile pieselor originale Ford. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu le poate contesta avantajele.

Recomand oricărui deținător de Ford, să apeleze cu cea mai mare incredere la Altgradauto datorită serviciilor de calitate la cele mai accesibile prețuri. Pentru nelămuriri sau informații suplimentare, poți apela numerele de telefon din secțiunea “Contact”.

Catalog.Altgradauto.ro, unul din putinele magazine piese auto online din Romania care distribuie piese auto Ford,autorizate, originale, cu garantia calitatii si cel mai important, la preturi mult mai mici decat cele din magazinele sau reprezentantele mai sus amintite.

Stiu, nu toata lumea este obisnuita cu comenzile online si poate ca au anumite reticente cand vine vorba de asta. Comenzile de pe catalog.altgradauto.ro insa nu reprezinta nici o problema, nici un fel de pericol. Puteti alege sa platiti chiar acasa, in momentul in care veti primi comanda prin intermediul curierului rapid.Exista si posibilitatea de plata in rate online pana la 12 rate fara dobanda .

Ganditi-va numai cat timp scutit, eventul bani sa va plimbati si sa cautati si cel mai important, bani pentru a plati piese Folosind piese auto Ford beneficiem de cele mai inalte standarde de conformitate in materie de piese auto Ford, cele mai dure conditii de testare a calitatii acestora tocmai pentru a putea rezista in cele mai aspre conditii meteo dar si cele mai dure conditii de trafic.

Altgradauto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*