Case Mici, clipe de FERICIRE MARE!

Sal’tare. Cand am cunoscut-o pe draga mea Livia era fana case mici, ea statea intr-un oficiu de camin studentesc. Si desi ea se saturase efectiv de spatii mici, eu eram efectiv incantat acea micuta camaruta. La 27 de ani imi vedeam camera aceea din Predeal creata in realitate.

Case mici: Povesti si povestiri!

Toata acea aranjare minutioasa a tuturor lucrurilor, pentru eficientizarea fiecarei particele de spatiu, mi se parea o opera de arta. Sigur ca la mutarea ei de la acea camaruta la o garsoniera am simtit ce inseamna efortul mutarii a cateva zeci de pachete cu ce aduna omul pe langa el. Apoi a venit vremea ca noi sa ne mutam impreuna la acea garsoniera de care v-am povestit la vremea ei. Si din nou am bagat „miscare” la pachete si la paturi sau alte acareturi necesare omului fan de case mici.

Si dupa doar cateva luni de salasuire in acea garsoniera din Salajan iata-ne facand mutarea in dragul meu Giulesti in care stau si azi. Iar mutarea si a noastra si a parintilor din vechiul apartament in care am copilarit din Militari, a necesitat la acel moment si ajutorul unei firme de mutari mobila din Bucuresti.

Pentru ca efortul nu mai era acum de un TV, plapuma si doua genti cu haine, ci de mutari mobila si mai ales mutari frigidere sau masini de spalat. Iar dragii mei amici de la firma de mutari mobila Bucuresti, chiar s-au descurcat bine de tot si mi-au facut traiul mai mult decat fericit.

Sigur ca vremea trece si desi baietii nostri nu au decat 6 si 8 anisori, sa stiti ca mie si Liviei ne trece prin minte ca va veni vremea cand Matei si Tibi vor dori sa faca pasul nostru de acum cativa ani si sa ii vedem la momentul unei mutari in Bucureștim dar nu in case mici. Si daca ar fi sa ii aud ca vor sa se mute amandoi independenti sau daca vor sa se mute cu prietenele lor, sa stiti ca nu as mai ezita din prima sa apelez la o firma de mutari Bucuresti.

Si nu pentru ca ma dau afara banii din casa sau pentru ca sunt eu vreun mare os domnesc, insa rapiditatea cu care se face mutarea cu o astfel de firma si grija celor care fac mutarea pentru mobila sau frigidere/masini de spalat este nepretuita. Atunci cand le mutam noi „in regie proprie” de fiecare data se lasa macar cu o zgarietura sau o rupere a unei usi sau a vreunui dulapior.

Asa ca EVRIKA!

Acum totul se poate face mult mai in siguranta si mai ales mult mai in regula din punct de vederea al sanatatii spatelui nostru. Si daca tot am vorbit de case mici, nu pot uita aceasta fata si povestea ei superba:

Cam atat de la mine. Sper ca v-a placut povestea mea si ca nu va veti abtine sa imi spuneti si voi in comentarii cum ati visat in trecut la case mici si mai ales cum a fost mutarea din spatii mici la spatii mai mari!

Andrei
KIP IN TACI

case mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*