Carciumi faine de bucuresti – Palatul Ghica – Jurnal de Romania

Sal’tare

Tre’ sa recunosc ca nu ma omor dupa restaurantele care isi fac reclama. Insa de data aceasta povestirile unor prieteni care au fost acolo si reclama de am auzit-o azi dimineata la radio m-au facut sa va povestesc de locul asta fain. Si cum stiti ca sunt proaspat tatic recunosc cat pot de sincer ca m-a atras si faptul ca au loc de joaca pentru copii. Ei zic ATENT SUPRAVEGHEATE. Deci au pe cineva acolo care are grija sa nu iti vina cu vreo manuta rupta. Si asta nu poate fi decat relaxant pentru tine parintele care vrei sa iti servesti sucul / masa / berea / prajitura in liniste. Nu va faceti iluzii ca ar fi ieftin. NU e deloc ieftin, nu au de mancare. Insa au in schimb un meniu de patiserie si a unul de dulciuri, care iti cam lasa apa’n gura. Nu au nici bere, insa intre noi fie vorba cand mergem la PALAT gustam si noi altceva, nu bem clasica si comuna bere. Plus ca acele cocktail-uri par cel putin delicioase.
In plus aici avem parte si de cinematograf in gradina de vara in fiecare seara de la ora 21,30
P.S. Daca dintre voi cei care treceti pe aici ati fost careva, poate imi ziceti daca ma insel in ceea ce cred despre locsorul asta!
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. suna bine..
    nu c-ar fi acesta in cauza, dar sunt curios in general: tu faci disclosure la posturi platite?
    oricum, ca proaspat tatic, tre’ s-o lasi mai moale cu speluncile 🙂

  2. Nu, nu fac postari platite, insa incerc sa imi formez stilul pentru vremea cand voi ajunge sa fac asa ceva. Momentan sunt doar descoperiri personale!
    P.S. Ma speluncile nu cred ca le voi mai frecventa, insa in spatiile pentru nefumatori la o bere si o pizza, tot ma duc, ca ma ard talpile de plimbaretz ce sunt! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*