CARACAL… polul tiganilor razboinici!

Sal’tare Probabil va amintiti ca mandrutza mea e olteanca din Caracal. Ei bine de vreo 4 zile urla toate stirile de pe toate canalele de televiziune, fie de stiri, fie generaliste de NENOROCIREA DE LA CARACAL si de RAZBOIUL TIGANILOR. Ba mai mult, daca ar fi sa ne luam dupa tonul acestor stiri am putea crede ca acolo e un mic Bagdad. Auziti stire:

6 echipaje de politie au facut filtre la iesirile din Caracal! Zi si noapte vegheaza acum la linistea locuitorilor acestui micut oras!
Logic cand auzi, PAC MANA PE TELEFON si cu voce sfarsita intrebi:
CE FACETI DRAGILOR? SUNTETI INTREGI? ATI BARICADAT USILE? SE TRAGE RAU CU ARMA PE STRADA?
Ca tu la TV ai auzit ca e infern. Insa realitatea e alta. S-au certat ca „tiganii” si a venit politia. Conflictele nu sunt in intreg orasul si nu s-a tranformat in front de lupta. Insa in zona adiacenta strazii Carpati (unde sunt cei mai multi dintre ei) tensiuni exista dintotdeauna, ca la tigani. Si ca sa fie tortul cu cireasa in varf, auzim ca la tigani s-a schimbat seful! „Ai sa mori tu de organ mass-media” (zic asa pe tiganeste, ca poate pricepi). Cum adica, tiganii sunt un fel de enclava cu autonomie. Ia uitea fratili meu, astia au autonomie deja si ungurii se tot chinuie de vreo 20 de ani. Si pentru ca panarama nu era de ajuns, se face stabor in politie manca’v’as inima voastra. BAAAA ORGANELE VIETII SI ALE SORTII! VOI SUNTEI IN TOATE MINTILE? NOI PLATIM BANI PRIN IMPOZITE CA SA VA PISATI VOI PE EI SI SA II TINETI IN PUF PE „PENALII ASTIA”? Pulanu frate si puscaria e pentru aia, ca de aia are STATUL ROMAN LEGI. Da ce sa ii faci, daca tu Politie Romana vii si blochezi strada la mine in Giulesti ca sa poata tiganii sa isi tina nunta, iar seara vii mereu sa iti iei „partea”, atunci e de inteles de ce te pisi pe mine cand vin sa anunt ca mi s-a furat casetofonul si te apuci sa fac staboruri tiganesti in sediul Politiei. Ei bine draga politie atunci iti urez, ca tiganii aia de ii tii tu in brate sa iti fure cat mai multe si poate chiar sa dea un pic cu vreun bolid peste masinile tale parcate regulamentar in fata sediului. Poate atunci veti intelege ca LEGEA e cea care trebuie aplicata pentru ORDINE si DISCIPLINA si nu scenariile stiintifico-fantastice de impacare, ca la DIN DRAGOSTE pe vremuri, in sediul POLITIEI! Sursa imaginii Gardianul Andrei KIP IN TACI]]>

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*