Cand cuvantul IAR pare „imposibil”, dar SE INTAMPLA!

Sal’tare

Astazi va voi povesti de un om simplu. Il cheama Claudiu Miu si este practicant al escaladei. A reusit in actitatea sa sportiva sa fie in anii trecuti campion balcanic si multinational. Avea o incapatanare nebuna. Si va spun din lucruri vazute, pe vremea cand amatoriceste escaladam si eu, la panoul de la Carpatic, cand era la Ecran Club. Acum doi ani insa Claudiu a avut un mare ghinion. A fost diagnosticat cu boala lyme si poliartrita reumatoida. Stiu ce veti spune: „Pai frate atunci cand faci escalada ca nebunul, cand incerci sa treci anumite limite e clar ca te astepti „sa se rupa ceva” la un moment dat.” Nimic de zis. Claudiu si-a asumat aceste lucruri. Doar ca vedeti, dincolo de tot binele si sprijinul din partea celor din jur si din partea fratelui sau a stiut sa dea si ceva inapoi.

(Pentru cei care nu stiu povestea o puteti citi aici si aici. Intre timp a primit din partea doctorilor si solutia pentru boala sa. Toti cei care il cunosteau l-au ajutat cum au putut prin donatii, insa marele ajutor a venit de la fratele sau care i-a construit aceasta camera hiperbara)

Ramasesem cu o intrebare in aer, inainte de a va impartasi detaliile de mai sus. Sunteti curiosi ce a stiut sa ofere INAPOI? Il voi lasa chiar pe el sa va spuna:

Un inger de om. Eu ma plec in fata lui si sper ca fiecare din noi sa luam putin din puterea lui de a trece prin necazurile vietii si un pic din incapatanarea lui de a face bine!

Andrei
KIP IN TACI

Surse imagini – Kobe & Liberi in miscare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*