Campanii, vanzari si relatii… are nea Artistu’ pt voi!

Sal’tare
Undeva la inceputul toamnei trecut ma trezesc cu un vechi prieten ca ma intreaba pe mess daca vreau sa fac un articol publicitar, care sa apara pe blog.

Campanii si vanzari prin Artistu.ro

Publicitate propriu zisa pana atunci mai gazduisem la mine pe bloaga, insa parca nu aveam incredere in capacitatea mea de a promova servicii sau produse, insa pana la urma m-au convins sa mai incerc. Si uite asa a aparut Laptopul e pentru toti, mancati’as.

Si la scurt timp dupa aceea, cel de-al doilea articol al campaniei – Si altora le plac Laptop-urile! Intre timp Bogdan Tabarcea, cel care scrie pe Saturnianul si-a deschis PFA si iata-ma facand un advertorial pentru BTComp.ro.

Campania On-Site.ro mi-a dat aripi de Artist in promovare!

Si parca increderea mea incepuse sa creasca usor, usor. Asa ca la cea de-a doua propunere a celor de la On-Site pentru o campanie de Promovare Laptopuri/Notebookuri, nu au mai trebuit sa ma convinga. Sigur pe de o parte era si faptul ca acum nu mai trebuia sa scriu eu.

Si uite asa au aparut articolele publicitare cu subiect Laptop/Notebook pe blogurile Mirunei MolodetIoanei Maria AnescuCristinei Bazavan, al lui Aniculesei George Octavian (ahilosu.com), al lui Paul Dimulescu(dimulescu.ro), al lui Mirel Palada si al lui Bogdan Tabarcea(saturnianul.com).

A fost interesanta munca de comunicare cu ei si activitatea asta mi-a demonstrat inca odata ca imi place sa lucrez cu oamenii si mai ales ca tipul asta de munca imi aduce cele mai mari satisfactii (sigur asta prinvind total subiectiv toata activitatea).

Campaniile cu articole advertorial din trecut

Sigur ca au mai fost si alte advertoriale in trecut – Shop Xpress (shop-xpress.ro), Baby Brand(babybrand.ro) si Roua de Munte – Herculane, insa uitandu-ma acum retrospectiv, vad cat de „incepator” eram. Insa cumva trebuia sa incep si cumva trebuia „sa ma lovesc cu capul de pragul de sus”!

Si uite ca acum o luna am „comis” o ultima „minune” de acest gen. Campanie, tot pentru cei de la On-Site, de promovare a accesoriilor de telefonie mobila marca MOMAX. Nu au mai fost la fel de multe articole, ci doar cinci, insa a fost faina.

Te promovezi cu Artistu.ro (Andrei Manea)

Si dupa toate nebuniile pe care vi le-am povestit mi-am zis de ce sa nu le trec eu pe toate intr-o pagina (ca un fel de CV) numita TE PROMOVEZ si sa va „ispitesc” pe voi cei care aveti nevoie de promovare.

Si credeti-ma ca’s ieftin, fata de toate pretentiile unora din piata, raportat la munca depusa si la rezultatele obtinute!Gata cam astea au fost „laudele” mele pe ziua de azi!

Andrei,
Kip in taci.

P.S. : La mine pe bloaga stiti ca vorbesc des despre munte, muntomani, biciclete… activitati OUTDOOR in general! Ei bine daca va intereseaza un teambuilding cu „tema” legata de outdoor sau daca va intereseaza pus si simplu sa mergeti cu gasca si sa va dati cu o tiroliana, sa faceti un pic de escalada sau drumetie organizata de un club, dati un mail si va rezolv

4 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Tweets that mention Campanii, vanzari si relatii… are nea Artistu’ pt voi! | Parerile Artistului in Blogosfera -- Topsy.com
  2. Promoveaza-te cu Artistu.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*