Prima campanie de promovare seo
Prima campanie de promovare seo

Prima campanie de promovare seo: 3 la 10 lei baietii, 3 la 10 leeei! :)))

Sal’tare
Asa suna prima campanie de promovare seo auzita in personalul anilor ’90, de la o tiganca batrana ce vindea integrame. Evident ca ideea asta, de la inaltimea celor doisprezece sau treisprezece ani ai mei, aterizat intr-o economie de piata semi-salbatica, mi s-a parut geniala. Era prima de care ma loveam si IMI PLACEA (vorba Facebookului de azi).

Si a doua campanie de promovare seo… asa mai din „antichitate”

Evident ca anii au trecut si am invatat cu ce se mananca ideea de promovare. Si târâș-grăpiș am ajuns la vremea actuala, cu noile metode de promovare seo. Prima intalnire a fost din nou un fel de „BOOM!” Mi se parea ca descoperisem gaura din covrig „mai fratii mei!”. Mai ales ca seo si domeniul servicii seo erau la inceputurile internetului.

Ideea de a fi in prima pagina a cautarilor pe Google parea un ideal de neatins. Dar iata cum prima Prima campanie de promovare seo tare a reusit sa aduca primii jucatori mari in aceasta ravnita PRIMA PAGINA. Era un fel de Revelion al interneului sau un fel de EL DORADO ONLINE. Si (asa cum va asteptati!) au aparut acum si primii „pirati” cu metode „neortodoxe de crestere”.

Timpul a trecut si nea Goagal a simtit ca pe partea de google seo sunt „jucatori care fura curent”, asa ca au inceput si primele update-uri de algoritm. Normal ca cei care faceau servicii seo profesionale si care mergeau pe clasica reteta „putin cate putin din fiecare” au avut de castigat. Era o piata in care te simteai tu ca prestator de servicii seo un fel de Mecena. Vedeai cum munca ta de zi cu zi serveste roadele pas cu pas.

Campanii de promovare seo la nivel global

… au aparut din ce in ce mai multe provocari, mai ales in conditiile dezvoltarii Social Media. Aceasta a cam „furat” (vrand, nevrand!) o bucata mare din „tortul numit” promovare seo. De ce? Pentru ca ACOLO ERA si ESTE MAI TOATA LUMEA ZI DE ZI. Intre timp s-a cam saturat si acel mediu. Campaniile de acolo nu mai au efectele scontate acum cativa ani. Asa ca ghiciti cine castiga din nou si cine sunt CEI DE INCREDERE. DA!!! Fetele si baietii aceia care ofereau si ofera portii echilibrate din fiecare mediu online important… adica pe scurt: servicii seo profesionale.

Si nu o spun doar eu. In mai toate conferintele actuale de content, cei care se ocupa de seo sau servicii seo reunosc sincer ca actualul nivel de mixare a mediilor online si pozitionarea in cautari e una corect. Google Seo este in acest moment o oglinda fidela a actiunilor fiecarui jucator care isi doreste sa creasca incet si sigur pe o piata alteori volatila sau usor de pacalit.

Evident ca exista inca multi contestatari si exista inca pareri contra, dar retineti ca am spus:

Vorbim de un mediu optim, nu unul perfect!

Adica un compromis perfect pentru ca toti cei care activeaza acum si care vor sa isi poata face treaba si mai ales sa se bucure de rezultatele muncii lor.

In speranta ca voi primi feedback de la voi pe marginea acestui subiect campanie de promovare seo va salut cu clasicul:

KIP IN TACI
Andrei

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*