Ca tiganul cu cortu’!

Sal’tare
De multe ori m-am asemuit, prin placerea de a pleca cu rucsacul in spinare sau de a merge noptile prin restaurante cu lautarii dupa noi, cu tiganii. Si de la asemuirea aceasta, de la placerea audierii muzicii lautaresti vechi si de la placerea citirii unor romane rusesti despre tigani, nu a fost mare pasul pentru a indragi aceasta etnie. Problema e ca toate aceste manifestari, mi-au aratat doar partea pozitiva a tiganilor. Si intre „acest” idealism al „cartilor” si realitate e un hau mare. Cum asa?
Pai mare parte din ei sunt lenesi, hoti, jmecheri si nu au chef sa se schimbe. Iar ONG-urile alea care vor sa ii integreze, cred ca mai bine s-ar apuca sa ii duca la munca. Ca doar facand programe de integrare si cheltuind banii UNIUNII EUROPENE pe materiale informative, nu se intampla nimic, Tiganii vor folosi materialele lor informative pe post de hartie igienica sau de „aprinzator” de gratar. Si daca nu le va pune cineva „un picior metaforic” pe grumaz si nu ii va scutura un pic, ei vor considera in continuare ca STABORUL e in continuare mai presus de STAT si ca legile sunt pentru cei slabi si prosti. Si vor bloca in continuare strazi atunci cand vor avea nunti,botezuri sau inmormantari, pentru ca stiu ca POLITIA lor nu le face nimic. Si vor fura si omori in continuare, pentru ca orice organ de ordine se teme sa nu ii fie „taiat” copilul atunci cand se intoarce de la scoala.
P.S. Nu am nimic personal cu ei. Am cu modul lor de a coexista cu noi si cu modul lor de a nu respecta legile! Nu ma intelegeti gresit!
Andrei
KIP IN TACI
Surse imagini –
Funny Blog & Krossfire

1 comentariu publicat

 1. Buna ziua!
  M-ar interesa sa cumpar un articol pe blogul dumneavoastra. Va fi asemanator (nu identic) cu acesta: http://lavinnia.info/pariuri-x-ro-siteul-de-pariuri-online-numarul-1/
  Articolul trebuie sa contina 4 linkuri si va fi scris de mine, pentru ca sa nu mai pierdeti dumneavoastra timpul cu redactarea lui.
  Daca sunteti interesat va astept cu un mail la adresa florin_tanase@ymail.com cu pretul pentru care a-ti fi dispus sa puneti articolul pe blogul/siteul dumneavoastra si adresa blogului.
  Data limita pana la care sunt interesat sa cumpar articole este 31 martie 2011.
  O zi buna!

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*