Buzau, Coreea, Poezie, „I-au arestat”, Politica si Adriean… Ghici ce e ?

Sal’tare
Eeee sper ca v-ati dat seama ca vreau sa fiu iar Fulgerica si sa va ofer neste linkuri utile. Unele mai interesante ca altele:
* Buzau – da frate am gasit site-ul Buzaului, mi-a placut cum arata si il trec la lista de „TO DO”, pentru Jurnalul De ROMANIA, desi am trecut doar prin el cand am fost la ultimul Revelion si nu am vizitat nimik. Dar cine stie, poate netul si pagina asta imi vor dezvalui o fata frumoasa a acestui orasel ! Vom vedea ! 😉


* Coreea – ca tot ziceam de Fulgerica. Uite la el am gasit stirea asta. Trist foarte trist ! Si asa cum spun si la el in comments, e bun de aratat unor nostalgici ai acelui regim ! Ca doar TOVARASULUI, modelul corean ii placea si dupa o vizita in preafrumoasa Coree de Nord, a inceput megalomanicele proiecte. 🙁
* Poezie – uite ca de cateva zile ma uite pe blogul Julianei, iar astazi atentia mi-a fost atrasa de o poezie frumoasa. Bafta gagico si al mai multe !
* „I-au arestat” – de ce credeti ca mai aresteaza Politia Romana oameni. Va spun io ca nu ghiciti si o sa ramanetzi trazniti ca si mine, cand veti citi la bogdan articolul cu pricina !
* Politica – na ca dupa ce v-am spus ieri ca vreau sa votez cu PARAZITII si l-am prezentat pe Alin Farcas, astazi am descoperit la el un VIRAL cu ei si cu Mircea Badea:

* Adriean – evident ca e vorba de un nou articol al lui ANTIVIDEANU. Spumos ca de obicei ! :)) =))
Gata si cu linkuiala !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*