muzica

Buna dimineata cu „lamaie”!

Sal’tare
Dimineata cand il duc pe Matei la gradinita, imi place sa ii salut pe toti parintii cu care ma intersectez. Nu ii cunosc pe toti si nici ei nu ma cunosc toti pe mine, insa mi se pare un gest frumos. Este ca la tara, in satul bunicii mele, in care oamenii nu se stiau cu totii, insa in drumul de la gara catre casa exista o regula nescrisa, ca nu puteai trece pe langa o curte in care era un om sau pe langa un grup de oameni adunati fara sa le dai binete. Ce s-a intamplat de la inceputul verii de cand fac acest exercitiu la gradinita de vara? Unii dinte oameni sunt mai zambitori, altii cand ma vad ma saluta ei inainte si sunt parca mai senini, pentru ca probabil acum se simt „parte dintr-un intreg”. Altii insa nu vor sa zica nimic. Cred ca li se pare ca acel simplu Neata sau Buna dimineata le fura ceva din interior. Insa nu am supar si ascult vorba veche pe care mi-a reamintit-o Monica Anghel la Europa FM zilele trecute:

Daca viata iti da lamai, fa-ti o limonada!

Si daca tot ma simt bine, hai sa va las si voua un motiv muzical (folk) cu care imi „energizez” de vreo saptamana diminetile!

P.S. Ca sa fiu insa, onest pana la capat, am ajuns la ei ascultand ingerii astia de fete cantand – Ana, Simi si Luin – www.youtube.com/watch?v=McKBU7umfb4
Andrei
KIP IN TACI

7 comentarii publicate

  1. Este un gest foarte frumos sa saluti si pe cei pe care nu ii cunosti, dar tot te intalnesti zilnic cu ei. Cateodata un zambet are puterea de a schimba o zi intreaga. Continua tot asa… si celor care nu te saluta inapoi, tot le cade bine gestul tau. ;)

  2. nu pot sa uit cand am stat la camin in Franta; si la 3-4 noaptea cand toata lumea era super adormita tot saluta …deci intr-adevar, se pare ca nu e chiar asa greu :D

  3. Ascult 181kickin country.Este un post de radio american numai cu astfel de muzica. Este o muzica forte melodica ,cu voci si aranjamente orchestrale de exceptie.
    Pacat ca la noi nu este promovata mai de loc.As vrea sa conversez cu iubitori ai acestui gen de muzica,care la ei este o adevarata industrie.

  4. Country! Ahaaa, ce vremuri frumoase cand ascultam la CMT Shania Twain sau Kenny Rogers. O sa caut minunea asta despre care imi spui tu si o voi asculta. Mersi frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*