BUCURESTIUL… jegos, imputit, plin de praf si plin de distrusi ! Deja obisnuinta… :(

Sal’tare
Uite ca azi iar ma intorc la „durerea mea cea mare”, BUCURESTIUL. Insa inainte de a incepe scrisul uite cum se vede prin vocea lu Tudor Gheorghe Bucurestiul in perioada interbelica:

Vi se pare ca de atuci si pana acum s-a schimbat ceva ? Inundatii inca sunt, refulari ale canalizarii inca exista, „Corso-ul capitalei”, mutat dupa Calea Victoriei pe Magheru, inca suporta o „circulatie penibila de trasuri (cu multi cai putere) si de pietoni”. Iar trecerea a doua persoane inca pune probleme, ca in povestirea cu trecerea a doua capre pe o punte. Primarii inca trec si orasul ramane in contunuare dezorganizat, dar mai nou cu borduri schimbate peste tot, ca doar il avem primar pe „domnu’ Titan Mar – Marmosim. Circulatia e in continuare rupta de unii care vor sa isi intorca masinile „pentru ca o doamna gentila sa coboare in fata unui magazin cu bomboane” !
Na ca dupa ce astia de la Apa Nova ne-au tot omorat cu Strada Unde a pupat-o pe Mimi si situl DE CE IUBIM BUCURESTIUL, uite ca si-au facut si filmulet de prezentare:

Frumos ce sa zic ! Dar iar va spun mai dragilor de la Apa Nova, publicitatea nu ne tine de foame si nici nu ne apara de la a ne mai face nervi, datorita traficului, datorita prostilor si datorita incapacitatii administratiei locale de a ne oferi un oras normal.
Uite si o idee frumoasa ! Pacat ca lucrurile nu sunt asa simple si in realitatea, cum sunt pe hartie ! VIDENE, trezeste-te, ca vsiezi prea frumos, iar realitatea din afara Tuaregului cu „clima bizonica”, te-a transformat si pe tine intr-un mare „bizon” care nu mai vede decat inainte si doar ceea ce ii place. Zici ca e vorba de dezvoltare e termen lung ? 10-15 ani ? pai ba io o sa fiu deja batran… Tu crezi ca am pacali cu asta ca sa iti mai dau votul inca odata ? O sa te votez, sigur ca da… asa cum ma invata ANTIVIDEANU la el pe blog:
O SA PUN STAMPILA, CU BATA, DIRECT PE MUTRA DUMNEALUI ! Ca asta am auzit ca e ultima metoda de votare !
Si acu ma duc linistit sa imi pregatesc „stampila”, ca la anu’ votam ! šŸ˜€
P.S. Si daca tot am inceput cu Tudor Gheorghe hai sa sa incheim cu o Cararuie care duce la Bucuresti

Uikend placut !
Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Si inca nu e tot ce as putea spune. Insa ma mai auto-cenzurez ca o dau repede in injuraturi cand vorbesc de Bucuresti si „prea-dragii” nostri administratori ai lui si nu am chef sa murdaresc prea tare foile blogului meu!
    šŸ˜‰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*