Bucuresti, Sarbatorile si Mult Rahat cu Apa Rece ! :((

Sal’tare
Nebunia de anul asta parca e mai mare decat in toti anii de pana acum. Sau oare e acelasi sindrom omenesc si general, de genul:
ASA RAU CUM IMI ESTE ACUM, NU MI-A FOST NICIODATA ! Se prea poate. Insa cu totii stim ca in perioada asta nu e chip sa incerci sa iti faci cumparaturile, la ceasuri la care si in zilele obisnuite nu prea ai ce cauta in magazinele respective. Dupa care, daca tot esti Bucurestean, incerca si gandeste-te de doua ori inainte sa pleci de acasa cu masina. Eu asa fac. Recunosc sincer ca in primele zile dupa ce am lasat bicicleta mi-a fost foarte greu sa renuntz la ideea independentei oferita de masina sau bicla si am acceptat „dependentza” transportului in comun. Stiu ca nici asta nu exceleaza si ca exista posibilitatea ca si la metrou sau autobuz sa astepti vreo 2-3 autobuze pana sa te urci, insa cu siguranta nu vei sta ca acum 3 zile, 3 ore in traficul din Vitan. Sigur ca speram cu totii ca „tips-urile” oferite de Zoso si PigBrother, in proiectul lui viitor cu MAIBUN.RO. Dar pana atunci mai e si vorba aia: PAN’ LA DUMNEZEU, TE MANANCA SFINTII ! 😉


Si apoi daca tot vorbim de sarbatori, hai totusi printre toate problemele pe care le avem, sa nu uitam sa fim oameni, ca fata cu cartile de la Andressa. Stiu ca nebunia acestui oras ne-a pervertit la ideea de OCHI PENTRU OCHI siDINTE PENTRU DINTE, dar hai sa mai lasam si de la noi.
Nu pot sa cred ca acum in perioada sarbatorilor, cand ar trebui ca pe buzele copiilor sa rasara zambete superbe, numa’ bune de tras in poze, sa vad din ce in ce mai multi copii cu lacrimi in ochi, certati de niste parinti stresati de lumea inconjuratoare. Sa fim seriosi, mititeii chiar nu au nici o vina ca tu esti tampit si vrei ca la ora 18 sa mergi in CORA ca sa iti faci cumparaturile. Sau tot la fel de bine, copilul saracu nu are nici o vina ca s-a plictisit sa astepte alt autobuz. E copil si prin definitie se plictiseste repede, ca asa sunt ei. Nu stiai ? Pai mai citeste ma tata si tu inainte sa faci unul. Ca un copil nu e un catel pe care sa il legi cu lesa si sa in domesticesti. „IT’S A HUMAN BEING AND HE HAVE NEEDS, YOU STUPID !!!”
Aaa si sa nu uit ! Le doresc celor din administratia locala, incepand cu dragul nostru Adrian Videnelul sef si continuand cu toti cei cu functii de decizie, toata „carnea” din lume, pentru ca i-a mancat in poponet sa inceapa lucrari, care sa se intinda si pe perioada sarbatorilor. Sa fiti sanatosi si sa stati si voi intr-un ambuteiaj de cel putin 3 ore. Asa va urez ! Iar la urmatoarele alegeri spuneti-ne macar simplu si direct:
BA NOI VA PROMITEM CACA CU APA RECE ! ATAT SI NIMIK MAI MULT !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Despre viata cu nea Tudor !!! » Artistu’ zice ca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*