Bucuresteanule, nu te face biciclist… Sfat sincer !

Sal’tare
N.B. Acest post este VULGAR (18+).
De ce VULGAR ? Pentru ca vad, ca mesajele transmise intr-un limbaj „colorat”, se infig mai bine in constiinta voatra, dragi cititori !
De ce va zic sa spuneti NU bicicletei, pe drumurile bucurestene ?
Simplu:
– pentru ca s-ar putea sa ai dupa tine vreodata ca mine azi dimineata 4 caini hotarati sa va „rupa” !
– pentru ca s-ar putea ca sa ai langa tine un cacat de tractor din ala U 460 care ara pe camp, de pe la Rosal Urban sau Rebu, care sa iti arunce dupa teava de esapament direct in cap !
– pentru ca s-ar putea sa ai ghinionul ca doi boi cu coaie mari sa vrea, sa ia curba rapid si sa te prinda intre ei intr-un accident, nu sa ai bulanul meu de dimineata si sa scapi ca prin urechile acului !
– pentru ca soferii iti dau sa sugi cariciu de fiecare data cand ridici mana sa semnalizezi, ca treci dupa o banda pe alta !
– pentru ca prahovenii aia de ii injurati unii dintre voi SOFERII perfecti ai bucurestiului, cand ii vedeti pe sosea, au reusit sa faca o pista de bicle, dar voi inca v-o trageti „la caca” intre voi si nu stiti cum sa soateti o spaga si din asta functionari onanisti ce sunteti !
* P.S.1. Si cand te gandesti ca totul a pornit de la afirmatia cuiva, citez:
„VAAAI CE FRUMOS, TU VII CU BICLA LA SERVICI. FACI SPORT !”
Raspuns:
Nu fac sport ! Sufar de lipsa de adrenalina si am chef sa imi pun viata in pericol ca prostu’ ! Da ce sa ii faci daca ma mananca in cur, ma scarpin cu carbid !
P.S.2. Fiti pe faza dupa orele 16-17, o sa dau drumul unei noi categorii numita „PERSONAJE”, iar primul personaj o sa fie FRU-SLABO-GENIALU’ ! Credeti-ma, e printre noi ! Veti vedea !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

 1. Ionut e veche pagina ! Acum scapa nesters comment-ul tau… Dar alta data vreau si parerea ta personala !
  Io pentru aruncat de link-uri, mi-am luat-o pe coaja de multe ori si m-am potolit ! Asa ca incerca sa dai si opinia ta, vis-a-vis de subiect !
  Andrei… 😉

 2. Aualeu, mie imi spui. Da-i in spanaci cu soferii ma’sii. Vorba ta, iti pui viata in pericol daca iesi pe sosea cu bicla… mortii lor, si cand te gandesti ca exista si semne in codu rutier pentru benzile de ciclisti. Intrebare : CARE BENZI?? X( 8-|

 3. Pista din zona Titan a inceput sa se dezlipeasca de asfaltul prea firbinte.
  Se chinuie sa puna alta, dar degeaba, oricum nu ai avea pe unde sa treci. Oricum e degeaba ca toate din bucuresti de altfel 🙁

 4. Nu am ami trecut de mult pe acolo, dar daca zici tu te cred pe cuvant, ca doar esti de-a locului.
  P.S. Apropo de piste, mi-au venit niste prieteni din Viena si mi-au povestit cum arata pistele la aia… :((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*