BRAVO ma ProTV-ule ! Ai ajuns in clasa a V-a, ca azi faci 12 anisori !

Sal’tare
Pro TV-ule iti urez LA MULTI ANI si imi aduc aminte cu drag acum 12 ani cand revedeam cu drag Die Hard, cand ai inceput tu programele alea superbe cu Florin Calinescu, Mihai calin, Andi Moisescu, Esca, Exarhu si muuulti altii. Ai fost frumos la inceput si ai avut mare succes. Vezi dom’le ce inseamna importul direct de format-uri de emisiuni si banii investiti ?

Doar ca in timp s-au mai trezit si altii si uite ca acum bataia e acerba. Sigur ca din punctul nostru de vedere acum e super bine ca avem de unde sa alegem. Si totusi ma intreb mereu: DIN TOATA ACEA STRALUCIRE DE PE VREMURI NU TI-A MAI RAMAS NIMIK ? Ba da fratzik, ai ceva ce nu iti poate lua momentan nici o televiziune. Faci JINGLE-uri ca nimeni altul. Si ai niste reclame la niste filme de cacao, de sta matza in coada. Io daca as fi de la o televiziune concurenta nu m-as chinui sa te intrec in programe, in primul rand, ci m-as chinui sa ti-i fur pe jmecherii care se ocupa de PROMO-uri.
Desi pe buze imi stau si o gramada de critici, nu le dau drumul, ca azi e ziua ta si nu vreau sa te intristez. Da hai ca poate revin alta data la subiectul asta !
Inca odata LA MULTI ANI si SA cresti in audiente !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

7 comentarii publicate

  1. ProTv s-a facut de cacao in ultimii 2 ani.
    „Pro TV-ule iti urez LA MULTI ANI si imi aducaminte cu dragacum 12 anicand revedeam cu drag Die Hard, cand ai”
    baga niste spatii ca se intelege greu la ce ai vrut sa te referi 🙂

  2. Buna, ma cheama Diana si am 10 ani.Eu va urez succes dar nu sa ma mai uit niciodata pe acest post tv.Dupa cum vedeti sunt doar o fetita dar am si eu sentimente.Sa va fie rusine de ceea ce ati facut. Ati fost la doctorul care ma putea vindeca de boala mea,asm.Domnu Dr.Filip Victor Cornelius este un mare pardon foarte mare erou pentru mine .El era pe cale sa ma vindece de boala mea , dar voi ati intrat peste el si lati distrus. Eu daca nu era el eu puteam sa sufar de aceasta boala mai tare. Nu mai datorita lui acum ma simt mai bine .sunteti niste nesimtiti. Dar poate ma ajutati voi sa ma vindec doar voi sunteti ce mai mare profesionisti nui asa ?

  3. Copilu ai noroc ca sunt io om bun si azi nu am chef sa iti sterg COMMENT-ul. Insa daca tot vrei sa iti faci publicitate la situletzul ala de ce nu imi spui. Si poate adca imi place scriu de bine ! Asa, ceea ce faci, e cam urat !
    🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*