online blogosfera

Blogosfera… are ATITUDINE!?!

Sal’tare
Se tot vorbeste prin blogosfera de calitatea postarilor, de capacitatea bloggerilor de a sustine demersuri civice sau pecuniare, dar nimeni nu isi pune problema cum ar trebui sa arate „URMATORUL PAS” in blogging sau cum ar trebui sa arate o „dezvoltare sanatoasa”. Uite ca azi, eu (cu riscul de a fi cel care „arunca cu batzu’n balta”), imi permit sa fiu cel care da o idee.

 • Ei bine, un fel de WEB 2.0 pentru partea de „CONTENT”, cred ca ar fi (dupa ce incepi sa devii cunoscut si dupa ce lumea se obisnuieste cu stilul tau de discurs) trecerea la „atitudinea civica”.
 • DE CE? Pentru ca odata ajuns cunoscut, poti schimba ceva macar in mintea cititorilor tai. Pentru ca nu poti ramane doar la stadiul de „moara neferecata”, care tot spune care sunt problemele, fara sa faca nimic pentru rezolvarea lor. Si mai ales pentru ca asta inseamna EVOLUTIE! Nu zic ca nu se intampla deja aceste lucruri. Copacul de hartie, Cicloteque si blogurile colective aparute in ultimul timp, nu sunt decat dovezi ca se poate si ca asta e reteta de succes. Insa cum „doar cu o floare nu se face primavara”, cred ca e nevoie de mai mult.
 • CUM SA GASIM NISA PE CARE SA NE CANALIZAM „ATITUDINEA”? Nu e foarte complicat da, dar trebuie rabdare si ambitie. In principiu tre’ sa vedem care e „categoria” care aduce cele mai mari satisfactii si la care sunt cele mai bune audiente. Pentru ca acolo putem convinge oamenii de lucrurile in care credem.
 • Evident ca pe buze probabil va sta intrebarea CAND?
  Ei bine dupa parerea mea ORICAND. Insa cum „fenomenul blogging” nu mai e la inceput, munca va fi mai mare decat a celor care au inceput sa faca acest lucru acum ceva ani. Insa cu rabdare, daruire si multa ambitie, credeti-ma ca se poate.
 • Sau poate lucrurile nu sunt chiar asa usoare cum le vad eu? Sau poate e de vina optimismul meu debordant si culoarea roza a lentilelor de contact? Se prea poate!
  Andrei… 😉

  Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Artistu zice… » Blog Archive » FUNNY & NANI! Modul nou de a rade/plage!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.


  *