Zambetele de vineri – 20.11.2009

 • Una cu copii (evident GENIALA): Undeva intr-o comuna in Romania, la WC-ul unei gradinite. Unul din copii catre celalalt: – VAAAAI CE PUTZA MICA AI TU! La care baietelul, vizibil deranjat de replica colegului, termina „treaba”, se incheie tacticos la pantaloni si cu un fel de bucurie victorioasa ii spune colegului: – DA STII CAT O ARE TATA? UITE ATAT… si cu manutele arata o lungime de 30-40 de cm Cine credeti ca a fost mirata in toata aceasta scena? Evident educatoarea care a ramas un pic blocata si cu un zambet tamp pe fata. Logic, intamplarea si „lungimea” au facut rapid incojurul comunei, iar taticul respectiv este acum primit in birtul din comuna cu salutul traditional – UITE ATAT O ARE!
 • Eu am inceput dimineata cu LUMEA NEBUNA a lui Adi Cristea impreuna cu colegii din birou. Si la noi inca se rade pe tema asta. Asa ca nu pot sa nu v-o arat si voua!
 • Cea mai tare gluma de pe net de zilele astea in legatura cu Alegerile de pe TWITTER RT@tvdece Enigma unei babe care nu mai iese din cabina de vot: Cum se scrie maica futu-va, legat sau dezlegat?!?
 • Gata astea au fost toate pe ziua de azi! LATER EDIT: RT @new_dada Un om merge la un centru de închiriat schiuri. Aveţi clăpari mărimea 56? – ce mărime???- 56.- Dar la ce vă mai trebuie schiuri? (Sursa imaginii John Average) Andrei KIP IN TACI]]>

  Comments

  comments

  0 răspunsuri la „Zambetele de vineri – 20.11.2009”

  1. Pingback: pligg.com

  Lasă un răspuns