bloggeri de succes articole

Blogging de succes: Blog, trafic, fani… pardon, bani!

Sal’tare
Uitandu-ma la un articol mai vechi despre bloguri, topuri si cresteti, am zis sa imi dau si eu cu parerea.

Si ii zic inginereste cu liniute pentru:

Blogging de succes

 • Se ia una bucata Tema si se chinuie cat de mult se poate, pana storci din ea toata seva. Si daca vezi ca nu mai ai ce stoarce, o mai lasi un pic la dospit. Si dupa aceeaa incepi din nou cu storsul. Ultimele mele post-uri au fost cu tenta mai mult sau mai putin sexuala. De ce? Pentru ca eu cred ca si pe bloguri SEXUL vinde. Si sunt ferm convins ca si pe voi v-a tentat, la primirea unei instiintari a Feed Reader-ului, a unui articol cu tema mai deocheata, sa dati click mai repede decat a unui titlu comun!
 • (N.B. A nu se intelege ca e singura tema ce poate fi „stoarsa” la greu. Mai sunt teme. Bucurestiul, de exemplu, tema la care cititorii reactioneaza destul de rapid. Sau personaje create de blogger-ul respectiv (Exemple de la mine Margareta, Mitza sau Furiosul)
 • O alta metoda destul de neortodoxa: inciti (undeva la limita suportabilului) un grup de bloggeri cu trafic serios. Incerci sa le dai argumente pro si contra pe tema respectiva, cat mai realiste si hopaaa uite cum ti s-a dublat traficul. Totusi metoda e riscanta.
  De ce?
  Pentru ca iti poate atrage antipatii si in conditiile in care esti un blogarel mititel, care isi doreste o crestere sanatoasa, ai nevoie neaparat de o imagine misto. Si cum detaliile conteaza, s-ar putea sa „ti-o iei rau”.
  Asa ca ideal ar fi: „<

  SA NU INCERCATI ASTA ACASA, DECAT DACA SUNTETI UN FOARTE BUN JONGLATOR CU IDEILE SI UN VERY OPEN-MIND”. Altfel… … ai sfeclit-o rau…

 • Al treilea sfat pentru blog de la Artistu.ro ?

  Pai metodele clasice de PROMOTION. Bagi o comada de 1000 de fluturasi de marimea unei carti de vizita si ii imparti pe unde crezi tu ca ar fi target-ul de cititori. Bagi cat de multe link-exchange-uri (insa nu prea mai tine, ca lumea e reticenta la astfel de practici si la fel sunt si eu in ultimul timp). Poti incerca chiar reclame platite pe net sau in ziare. Dai cu o intrebare si la cei ce scriu in reviste despre bloguri. Daca le place continutul, poate ai noroc

Cam astea ar fi ideile mele. Am mai auzit eu si de altele precum optimizarea paginii, pentru a fi in primele cautari ale motoarelor de cautare. Insa cum nu ma pricep foarte bine, momentan sunt si eu cu urechile ciulite si astept sa „fur” de pe la voi idei.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imagine Trafic.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*