Bilet de Vacanta – paradisul plecarilor tale!

Sal’tare
Cu siguranta fiecare dintre voi aveti in cercul de prieteni un cunoscut sau o ruda care face asigurari (RCA, CASCA, de viata, Pensii Private, s.a.m.d.) Si stit de la ei ca au o variata paleta de firme. Ei sunt ceea ce se numeste broker de asigurari.
Ei bine cum ar fi daca si atunci cand vreti sa plecati undeva in vacanta sau cand aveti nevoie de un bilet de avion pentru vreo conferinta la care plecati sau cand a venit momentul frumos al LUNII DE MIERE, sa aveti langa voi un BROKER de turism, care sa aibe legaturi cu muulte agentii de turism de pe piata si care sa va ofere o gama variata de tipuri de distractii si o gama variata de locatii in care sa mergeti. Ei bine dragii mei uite ca „minunea” s-a intamplat. Un bun prieten, dupa niste ani petrecuti ca agent de turism pe la diverse agentii s-a hotarat, impreuna cu mine si inca o prietena, sa pornim un astfel de demers. Si cum era normal, iata ca „acest mic copil” are si identitate On-Line – Pagina de Internet Bilet de Vacanta si cont de FACEBOOK.
Nu stau sa v-o laud, pentru ca pagina asta se lauda singurica. Intrati si va ceti convinge singuri. Si daca la final, o sa va placa ce ati vazut nu va sfiiti sa va abonati si la NEWSLETTER-ul BILETULUI. Nu va speriati. Nu spammeri. O sa fie cam unu, maxim doua newslettere pe saptamana si sunt facute foarte misto… adica foarte placute ochiului, pentru ca Livia s-a chinuit vreo doua saptamani, ca e mare pasionata de „design”, indiferent ca vorbim de dormitorul nostru sau de forma acestei forme de promovare.

Gata v-am lasat. Astept impresii si critici, pentru ca sunt sigur ca exista, ca doar suntem la inceput!

Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Bilet de Vacanta | blog.Fanel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*