Biciclist PEDEPSIT de bicicleta!

Sal’tare
Ieri a fost Bikewalk #4. Desi imi tot spuneam ca ma voi duce si eu ca sa ii vad pe copii aia frumosi din blogosfera, uite ca nu s-a putut. Coana Mitza mea nu a vrut sa se lase dusa de acasa nici batuta. Citez:

Ba da tu esti nesimtit? Nu iti ajunge ca imi chinui pinioanele prin toate gropile Bucurestiului timp de 5 zile lucratoare pe saptamana si cateodata si sambata, ca ai tu chef sa faci o plimbare de placere! NU FRATE! Azi nu plec de acasa nici batuta. Imi desumflu singura rotile, arunc si lantul cat colo, iti schimb si foile sau pinioanele de nu te vezi si de plecat tot nu plec!

Acu ce era sa ii fac fetii! Stiti prea bine ca nu e bine sa te pui cu femeile nervoase, ca se poate sa vezi zburand dupa tine vreo oala (in cazul ei vreo cheie de bicicleta sau cutia cu vaselina). Asa ca am incercat altfel. I-am promis ca ii pun schimbatoarele de pinioane/foi noi si ii revizuiesc si frana pe spate, care nu prea mai tine. Aaaashhh! Credeti ca s-a potolit? A inceput iar:

Pai da, incerci sa ma pacalesti cu schimbatul in loc sa te apuci sa le reglezi! Ca si schimbatoarele si franele sunt noi, dar iti e lene si uiti de ficare data sa le faci reglajul, ametitul pamantului! Da’ de vreo bere cu bagabontii nu ai uita FERI’TE’AR SFANTUL, de parca ai avea alarma biologica setata! Asa ca nu te mai ruga de mine, ca imi rup si vreo 3-4 spite si ti le infig in fund sa te potolesti cu miloaga. NU ai fost cuminte si nu ai avut grija de mine, acu’ sufera in tacere si CIOCU’ MIC! Ai grija de tot ce ti-am pana luna viitoare cand e urmatorul Bike Walk si daca le faci pe toate cele necesare, promit solemn sa iti aduc aminte chiar EU de intalnirea cu suratele mele. Insa asa neingrijita eu NU merg acolo, ca rad fetele de mine!

In concluzie n-am avut altceva de facut decat sa plang in pumni dupa acea plimbare si sa citesc impresii de la: Ramonelu, Iyli Bike walk #4, Sorin Rusi, Dorothea, Am doar 18 ani, Roxanica Radu, Pandutzu si Gramosii!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Ma eu sper din toata inima ca voi putea ajunge. Nu de alta, dar luna viitoare pe vremea asta un puiut de om ar trebui sa imi capteze toata atentia! 😉

  2. Cam pe toti cei care au ajuns pe acolo, pentru ca pe mai mult de jumatate din ei ii cunosc si nu i-am vazut de la RBF! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*