Biblioteca metropolitana… o idee superba care sper sa prinda !

Sal’tare
Cu ceva timp in urma, vedeam un clip legat de promovarea biblliotecii metropolitane la Zoso, prezentat ca un viral cultural.

Ei bine, azi dupa aproape doua saptamani de la acel moment spun si io raspicat, ca ideea Biblotecii Metropolitane mi se pare una buna. Ne lipsesc momentan reperele culturale. Sigur ca mai grav decat lipsa reperelor culturale mi se pare lipsa reperelor principiale. Dar ce sa zic, poate ca se poate si invers. Adica sa ajungem prin cultura la principii si nu invers. Poate ca in lumea asta care in fiecare zi se intoarce cate putin cu fundul in sus si reintoarcerea la „matca normala”, probabil se face intorcandu-ne inca odata cu fundul in sus.

Si va mai spun ceva frumos ! Faca asta si datorita faptului, ca dupa patru ani de stat intr-un ONG, cred si acum ca poti face un festival sau un concurs de poezie / literatura / poezie sau o campanie culturala, dupa care din 100 de oameni macar pe 5 sa faci sa fie curiosi vis-a-vis de acte culturale in general. Sigur ca in principiu visam si inca visez la imprastierea MLM-istica a culturii. Dar realitatea este ca nu se prea intampla. Cultura nu se ia ca raceala, insa eu inca sunt multumit cu acest 5 %, prezentat mai sus.
Spor la impartit cultura !
Andrei… 😉

KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*