Bebelusi cu fitze frateee!

Sal’tare

De doua zile puteti vedea la mine in header o reclama la site-ul Baby Brand. Un site cu hainute de lux pentru copii (am crezut eu la inceput). Ei bine drajilor si drajelor, nu-s deloc de lux. Am trecut aseara prin Carrefour si Cora si de curiozitate am trecut sa vad niste preturi.

Ba nene sunt comparabile cu ce au oamenii astia pe site. Insa problema e ca sunt NO-NAME-uri. Si iau ca exemplu acest BODY BEBE. La ei e 99 de lei. Prin piata sau pe la supermarket-urile de acre v-am vorbit l-am gasit de la 36 la 52 de lei.

Problema e ca fie sunt facute de mantuiala si se descos, fie se decoloreaza. Asa ca noi am luat deja pentru bebitza unul pentru ocazii mai speciale. In rest cred ca vom mai reveni pentru seturile de pantalonasi cu hanorac, ca uite toamna deja ne trimite SMS-uri ca e aproape.

Ce nu am gasit aici, dar sper ca in curand sa inceapa sa aduca sunt caciulitele si ceva incaltaminte. Poate dupa ce vor citi acest articol se vor gandi si al acestea articole.

Gata fug acasa, ca astazi bebitza face 7 saptamani si am cazut de acord cu mandra-mea sa mancam cate 7 bombonici in cinstea acestui fapt maret!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*