modern dad primii bani

Batranete, sex si remuscari: Interviu cu un crai

Sal’tare. Cunosc un nenea care are in jur la 50 de ani. O viata intreaga, chiar de cand s-a insurat, a avut aventuri cu femei gramada. Ai putea spune ca nu a avut scrupule si ca nu are remuscari de nici un fel. Insa omul cred ca e dependent de tipul asta de adrenalina.

Remuscari vad ca are. Insa cred ca mai mult neputinta varstei il face sa aibe reactia asta acum. Sigur, ce nu inteleg eu la tipul asta de oameni ar fi urmatoarele:

De ce te-ai mai casatorit ma cu nevasta-ta?
Si daca tot am pus intrebarea, hai sa incerc si cateva raspunsuri: Pentru ca la „bubele” pe care le aveai in cap, credeai ca nu mai prostesti alta? Sau poate pentru ca inainte de casatorie era alta? Sau aveai nevoie de banii si relatiile ei?

Acu alta intrebare: Daca tot zici ca „nu ti-a putut sta ciucurelul” niciodata cuminte acasa, ci mereu chilotii altor femei, de ce nu ai ales solutia „hai la curve”, ca macar acolo chiar nu puneai pasiune si nu exista vreodata riscul sa te indragostesti si sa iti destrami familia. Era simpla treaba: O ORA DE „DAT DIN FUND” SI GATA CU ENERGIILE NECONSUMATE! Da ce sa zic, iti lipsea doza de adrenalina.

Pe tine tocmai asta te infierbanta. Pacat, pentru ca uite la batranete nu ai ajuns sa fi decat o umbra a nevestei, in a carei casa inca stai si in care ti-ai mai si adus niste bagaboante, cand era ea plecata de acasa. Pacat pentru ca in urma tu nu lasi decat placerea pe care ti-ai oferit-o tie, fara sa iti pui problema de genul:

OARE EGOIST FIIND SI DORINDU-MI PLACEREA DOAR PNTRU MINE, NU CUMVA AM CALCAT IN PICIOARE CATEODATA LIBERTATEA SAU DORINTELE CELOR DIN JUR?

Cu siguranta ai facut-o, insa acum remuscarile nu mai au nici un folos. Exercitiul de descoperire a lucrurilor frumoase aflate in sufletele celor din jurul tai e un exercitiu care trebuie inceput inca din tinerete si perfectionat de-a lungul timpului. Acum, cand bruma batranetii incepe sa vina usor usor, e mult mai greu sa stergi cu buretele ranile facute de-a lungul unor zeci de ani.

De ce fidel? Nu e un pic cam monoton? Cu siguranta e monoton! Insa si crearea COLOANEI INFINITULUI cred ca a fost o munca tare monotona. Auzi tu, in fiecare dimineata Brancusi venea si se mai apuca in atelierul lui de cate un ectoedru. Dedea saracu ca nebunul la ciocane in dalta si cu dalta in material. Insa la final iata ce a iesit. Asa si cu treaba asta. Relatiile sunt facute ca sa muncesti la ele nene, nu ca sa ti se ofere pe tava. Si ca si la produsele de pe piata ceea ce ieftin sau usor de facut sau usor de obtinut ARE CEVA PUTRED IN EL!

P.S. Si crede-ma „domnule Mare Crai” mort de foame dupa sex, ca se poate face si dupa 50 de ani impreuna cu sotia, trebuie doar sa accepti asta si sa incerci sa cauti frumosul din amandoi. Sau poate sunt eu prea optimist?

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Yo zic sa-ti vezi de treaba si sa lasi pe altii sa aiba mustrari de constiinta daca asa se simt bine.Dar tb. sa recunoastem ca boala dupa sex este si la femei, dar mai ales la barbati si ca asta este la fel de veche ca si functia de prostituata.. daca nu ar fi fost barbati bolnavi nici prostituate nu ar fi fost… cele 2 boli/joburi sunt complementare….Fiecare are forma sa si se manisfesta altfel cu aceeasi baza insa…

  2. Si sa vezi tipu asta de femei cum sunt care mai se dau cu ciucureii altor martoalage decat aleia care i-a zis da in fata popii…dude daca nici femeia nu te simte si nu-si da interesul atunci casatori voastra e degeaba.
    pretenu tau a actionat intocmai cum a decurs relatia lui in casatorie…ea s-a prefacut ca-i da sex iar el ca este un barbat cuminte si iubitor(mult prea iubitor cu altele)

  3. @Yo – nu pot sa ii las, caci pe aci pe bog imi place sa fiu cel care arunca cu semne de intrebare sau mirare in semenii mei. 😉
    @SiBlondeleGandesc – fioe ca vrem, fie ca nu vrem granitza celor 50 de ani sa incetatenit ca fiind linia de start a „varstei a treia”!
    @Fanel – cred ca interesul in chestia asta numita CASATORIE, tre sa fie relativ echilibrat. Tre’ sa simta fieccare nevoia sa impartaseasca celuilalt ce are mai bun! Sau poate sunt eu prea conservator?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*