BASESCU ne mai vedem in Piata Universitatii ?!? Sau ai uitat momentul 19 Mai 2007 ?

al’tare
Uite articolul asta mi-a adus aminte de promisiunea lu Basescu la 19 Mai orele 22, in Piata Universitatii, cand cu lacrimi in ochi si cu sufletul deschis catre noi, tampitii care l-am sustinut, ne zicea ca ne vedem la raport din 3 in 3 luni !
Si iata ca a trecut 25 august si el si-a bagat sexul in increderea acordata in de noi si in promisiunea facuta de el (promisiune facuta fara sa io ceara cineva expres). Domnule presedinte nu esti decat un VIERME ! Ai ramas in continuare un capitan de nava cu apucaturi de dictator ! Sigur ca daca te gandesti la coeziunea grupului, acolo pe mare si la momentele critice pe care trebuie sa le administrezi, se prea poate ca aceasta atitudine dictatoriala, sa fie un lucru bun. Dar aici, mai PRESEDINTELE BETIV, al unei TARI BOLNAVE, situatiile critice se rezolva cu diplomatie si cu tact. Nu cu toporu’ frate si nici cu strigate ! Promisiunile unui presedinte de tara, care se vrea a fi „Republica Parlamentara Bicamerala” (sau cel putin asa scrie la capitolul FORMA DE GUVERNAMANT in constitutie), nu sunt vorbe in vant (sau nu ar trebui sa fie) !
Dar mai tare decat faptul ca tu „ba Domnule” mi-ai inselat asteptarile, ma doare faptul ca la vremea alegerilor tu erai solutia de compromis si nimik nu s-a schimbat pana acum. Tot asta ai ramas: O SOLUTIE DE COMPROMIS, un amamlgam care continua tranzitia de „un rau mai amre” la „un rau mai mic”, insa sub nici o forma catre „un bine”. Si tu stii lucrul asta si te porti in consecinta ! Ce pacat ca nu ai placerea de a evolua, fara sa fi impuns cu sula in coste sau cu cate o tzeapa in fund, fie de organele STATALE romanesti, fie de catre EUROPA pe care o lingi in fund, mai serios decat o vaca un bolovan de sare ! Ce pacat ca nu te intereseaza deloc tara asta, al carei presedinte esti !
Te sfatuiesc cat pot de sincer, ca la urmatoarele alegeri sa ne uiti ! Sa te faci iar capitan de nava sau sa iesi la pensie si sa te apuci de cultivat flori si zarzavaturi ! De ce ? Pentru ca nu stiu cat voi mai suporta sa imi fi presedinte, ba „gaozarule” !
P.S. Uite ca si altii si-au adus aminte de promisiunile desarte ale acestui presedinte uituc !
Andrei… ­čśë
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Asta a uitat si cand zicea ca-si da demisia….basescu 5 minute…celor care inca mai cred in el, le urez calatorie placuta la oftalmolog!!!si cand mai dati cu votu pe buletin beliti ochii bine.
    In rest ‘Traiti bine’ ?

  2. ete-na. da ce, chiar ati crezut? si-a luat omu ce a vrut si gata. ca doar e politica. si apropo: s-a linistit marea, gata, vasul e in siguranta. capitanul isi vede de treaba lui in continuare. naufragiati? da-i incolo.

  3. @fanele – mare dreptate ai frate ! Cred ca eram orb cand am dat cu VOTAT !
    @stirist – da’ si cand ne-am supara noi echipajul si l-om arunca la rechini… atunci sa te tii frumusete si distractie !
    ­čśë

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*