Azi vreau sa fiu mandru

Sal’tare
Acum cateva zile am dat de aceasta postare pe Facebook la Andra Larisa Zaharia, care m-a facut mandru de faptul ca sunt consumator al firmei Farmec, fiind un mare fan al spray-ului Athos albastru. Despre laptele Doina nu mai aduc aminte, ca v-am dat de multe ori SHARE la textele sau pozele Ralucai pe aceasta tema.
De dimineata insa am regasit un alt brand romanesc tare drag sufletului meu si pentru care ma bucur mult ca a rezistat tranzitiei anarhice post-revolutionare – Gerovital.
(OK voi astepta 2 minute sa trecem peste glumele cu

TATAIE, TE-AI RABLAGIT, AI INCEPUT SA FI PRIETEN CU TUTANKAMON)

Ok, am ras, ne-am distrat. Acum sa revenim. Sa stiti ca cei de la Gerovital nu se mai adreseaza exclusiv varstei a treia. Au inteles ca piata de beauty si intretinere (si masculina, si feminina) e secretul prin care pot rezista pe piata si au reusit sa faca aceasta cotitura. Si chiar au facut-o frumos. Si SURPRIIIZA. Gerovital este acum produsa tot de Farmec.
Asa ca motivele de mandrie sunt multiple!
P.S. Si totusi ceva ma doare. Ca astfel de minuni de fabrici in Bucuresti nu se fac, ca aici toata lumea vrea spaga si toata lumea vrea sa primeasca ceva stand degeaba. Bine ne spun ceilalti cand ne fac „mitici”! Ba mai mult, nu doar ca nu construim, dar facem praf si ce aveam mai frumos. Vezi exemplul fabricii de parfumuri Miraj.

2 comentarii publicate

  1. Eu va multumesc ca ti fost prieteni bunii cu bunicii mei, cu parintii mei si mai cu mine si sotia mea. Si sper ca pe viitor sa le placa produsele vostre si copiilor nostri. Asa prietenia noastra poate va face 125 de ani cati ati implinit voi de la infiintare – (y)
    Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*