Azi spun NU adrenalinei viteziste!

Sal’tare
Ma stiti ca’s din fire amator de senzatii cu adrenalina. Imi place alpinismul, imi place bicicleta, imi plac ATV-urile, imi place sa ii dau talpa la masina, deci in principiu imi place adrenalina pe care mi-o ofera fiecare din aceste activitati. Insa atunci cand vine vorba de adrenalina din sofat, prefer sa o iau pe undeva pe camp sau poate pe vreun poligon. Insa nu dupa sosea. Din cauza stilului de sofat mi s-a spus de multe ori BUNICU’. Si nu pentru ca as fi eu foarte speriat de ceea ce s-a intamplat altora, ci din cauza ca avand doar 70 sau 80 de km/h, era sa spulber 2 pietoni. Ei bine dupa aceasta experienta, ti se cam face scarba de viteza. Insa nici nu poti sa te tarasti ca melcul pe sosea cu viteza legala. Asa ca totul se reduce la „adaptarea vitezei la conditiile de drum”. Sigur ca eu adeptul cuvantului ECHILIBRU ca mod de viata, imi e destul de simplu sa zic „DA, ASA TRE’ SA FAC!”, insa unora le trebuie „semn de exclamare”. Si unul din semnele de exclamare care se trag mai nou si mai usor sunt clipurile publicitare.
Iata unul cred ca destul de „tare” si care nu prea te lasa sa-l treci usor cu vederea gasit pe la KTRINK

Si daca asta nu v-a convins uite si un filmuletz despre intamplarea de ieri de la Posada. Drumuri fara incidente va urez!
Andrei… ;)< br>KIP IN TACI

8 comentarii publicate

 1. Bai Artiste ma iau de tine! Pe sosele viteza maxima legala e 100 km/h iar pe autostrada 130 km/h. Asta inseamna „sa te tirasti”? Cit despre viteza din localitati, 50 km/h e pus cu un motiv.
  La elvetieni, de exemplu, nu depasesc aia viteza legala nici daca au soseaua goala. Si daca o fac, platesc niste amenzi de li se taie cheful s-o mai faca a 2-a oara. Si ei chiat le platesc, fiindca sistemul de supraveghere nu e o gluma ca la noi.
  Sa nu mai zic ca la noi amenzile sunt glume proaste. Daca vrei sa reduci accidentele trebuie sa pui amenzi de sa i se taie cheful.
  Si nu te poti baza pe responsabilitatea soferului, ca aia care sunt responsabili sunt putini. Cei mai multi sunt nepasatori, inconstienti si chiar dementi.
  Chiar zilele trecute intr-o seara am dat de un dement care avea peste suta pe la pasajul obor. Am fost curios si i-am dat 90 la masina si n-am reusit sa-l ajung. Astia sunt criminali pe roti.

 2. Mda, nu zice nimeni nu.. dar au si pietonii problemele lor existentiale . adica mai ales pe soseaua alexandriei ii vezi pe unii cum se napustesc pe trecerea de pietoni fara sa se uite stanga sau dreapata.. nimic merg ca vitele .. scuze de limbaj. Sau ii mai vezi pe unii ca vor sa traverseze exact unde este curba si intuneric…. Sau mai vezi pe alti distrusi cu maisini care vor sa ia primii startul la semanfor si nu vad ca intra in tine pentru ca esti ata de prost sa te nimeresti primul la culoarea rosie, si etc… asa ca.. nu doar pietonii sunt de vina si nu doar soferii sutn de vina.. dar ce-i care beau la volan si cei care se cred zmei si pot sa traverseze prin locuri interzise.. da , ei merita sa li se dea o plama peste obraz.

 3. @KtrinK – asta mi-a zis si mie filmuletzul de mai sus si tocmai de aceea am ales sa transmit si eu mesajul mai departe!
  @Zuzu – clipuri au mai fost, insa cred ca la noi e DEGEABA!
  @Bodoganel – sustin si incurajez cresterea amenzilor, chiar daca la un moment dat voi lua si eu una! Cred ca asta e metoda coercitiva vea mai buna de prevenire a accideentelor si de educare a maselor! 😉
  @Yo – Cred ca stiu ce vrei tu sa spui si prescurtat eu as spune asa: CU TOTII AVEM PARTE DE VINA, CU TOTII TRBUIE SA MUNCIM! Asa-i?!?

 4. Si eu care credeam ca scap de discutat despre asta daca intru pe bloguri.
  Singurul supravietuitor din accidentul de la Posada e un fost prieten de-al meu, culmea e ca azi ma duc la spital sa-l vad.
  A avut incredibil de mult noroc ca a trait, soferita (prietena lui) si inca 2 amici n-au fost asa norocosi.
  Cum frate sa mergi cu 150/h, pe serpentine, si noaptea? Si nici nu era masina ei.
  Of. Dumnezeu sa-i ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*