AZI PLEC ! Dar v-am lasat un Jmecher de Paza, fredonand Melodia Zilei !

Sal’tare
De azi gata plec la o nunta in uikend, iar dupa aceea intr-o excursie de o saptamana in Maramures. Dar nu va speriati ! Pe voi nu v-am lasat ai nimanui. Am textele setate sa apara toata saptamana viitoare la orele 8 dimineata. Asa ca veniti aici si veti avea ce sa cititi si ce sa comentati. Io in timpul asta o sa fiu pe valea Botizei, strangand in minte idei noi de asternut aici, odihnindu-ma si facand poze. Aporopo, ce ma sfatuiti mai repede sa vizitez ? Cu siguranta va spun ca voi merge cu mocanitza. NIci nu concep sa ajung acolo si sa nu fac asta. Apoi o sa degust niste palinca. Nu o sa uit nici de Sapanta si Cimitirul ei cel Vesel si o sa mai vad eu alte idei la fata locului…
Cine e jmecheru pe care il las de paza ? Pai Fanel ala de l-am facut partener de blogging acu ceva timp. El e ala de va face asigurarea pilonul 2 la Generali, cu Aripile Leului. Sper sa nu faca urat pe aici si sper sa nu va injurati prea tare. Aveti mila de el, ca e tanar si se aprinde repede, dar ii trece, nu-i bai !
Si daca tot plec astazi, inainte sa plec, o sa ii fac si o dedicatie lu’ Paznicu’ Fanel !


AC/DC – Rock`n`Roll Ain`t Noise Pollution
Sunt curios ce nota imi da, pentru alegerea facuta ! IA ZI FANELE ?!?

P.S. Daca vreti sa primiti textele pe mail, vedeti ca in dreapta am o casuta in care va puteti abona si sa primiti pe mail, cand apar textele, un NEWSLETTER !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*