Aventurile lui Luca – pisoiul blogosferic

Sal’tare
Poze cu mine (daca imi aduc bine aminte) ati mai vazut. Si daca va e dor uite in ultimele posturi aici. Dar hai sa va zic io cum decurge viata lui obisnuita de zi cu zi. Dimineata pe la 5 cand se crapa de ziua, iata-l pe mandrul motanas la geam sa prinda muste si gaze aflate dincolo de geam sau de plasa de tantari. Dupa care intoarce privirea catre pat unde ma intorc si eu ca omul dupa o parte pe cealalta. Si iata ca de sub cearsaf a iesit o jucarie numa’ buna de ros. Ce e ? Hai ca nu va chinui. Era piciorul meu. In clipa urmatoare se aude:

TI’AR CAPU DE RAS DE PISOI

Iar pe pardoseala un zgomot surd: BUFFF!
Mda ati ghicit… a zburat un pic prin aer, dar nu lovit de mine, ci din saritura lui. S-a speriat ca mi-am retras rapid piciorul si HOPAAA un salt magnific. Hai ca si-a gasit ceva de joaca si sper din inima sa nu ma mai deranjeze.
EHHH, ti-ai gasit! Acu e „hairstylist”! O coafeaza pe mandra-mea. Da, da. Usor cu labutza prin parul ei, pana cand se incurca si incepe sa miaune. Si atunci chinuie-te Andrei sa desfaci pisoiul din parul ei.

Deci nu te potolesti? Afara cu tine!

El e fericit. Alearga prin toata curtea. Si eu sunt fericit, ca sper sa mai prind vreo juma’ de ora de somn pana la 7. Dar nu ma ia bine somnul’, ca iata animalutzul sus pe plasa de țantzari de la geam. Ce sa ii faci daca are stapan alpinist, a luat si el obiceiurile proaste. Si sa vezi ce fericit e mititelul. Insa pe mine mandra ma tot impinge sa ma duc sa il iau, ca rupe perdeaua si mai bine sta in casa, decat la geam zdranganind. Aduc motanul in casa si avem alte surprize. I s-a pus pata pe epilatorul fetei. Si pana cand nu il scoate din cutia aflata pe noptiera, nu se lasa. Pana sa ne dezmeticim noi, aparatul este tras cu mandrie de el prin mijlocul camerei. Urmeaza acum alergatura de rigoare si ascunderea sub pat. Intre timp mi-a ciordit si camasa
Apar rugamintzi de genul:

HAI MA LUCA TATA, DA SI MIE CAMASA DE SUB PAT, CA TRE’ SA MA DUC LA BIROU!

Daca el e bine dispus o primesc repede inapoi. Daca e insa prost dispus o primesc franjuri. Restul il primiti alta data ca pe mine ma asteapta o rata de platit la banca.Seara faina!

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

 1. vad ca iti bombani motanul….dar cred ca si iti face placere sa te joci cu el…nu?
  desi eu prefer cainii…sunt mai dresabili…
  sau balaurii…:D
  ioana
  P.S. chiar am mai scris si eu pe blog (inca n-am apucat sa pun pozele…dar le voi pune la un moment dat) —

 2. Misto ioana ! Spor la bloguit in continuare !
  LUCAAA ?!? Deci asta faci tu, cand nu sunt eu acasa ! Stai pe net ! Las ca vin io acasa si iti scot cablul din priza !
  Andrei… 😀

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Pisoiul blogosferic se intoarce ! » Artistu’ zice ca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*