Aventurile la mare

Sal’tare
Au trecut cativa ani buni de cand am fost la mare si am zis ca ar fi timpul sa ne mai rasfatam si noi putin. Asa ca saptamana aceasta a fost de rasfat in Saturn, la Hotelul Sirena. Imi era dor de rasfatul oferit de un hotel, pentru ca in ultimii ani si la mare si la munte am fost mai mult la pensiuni.


A fost frumoasa perioada asta de relaxare in mare. Mi-a placut foarte mult aceasta balaceala pentru ca am facut-o cu baietii. Si cand ii vedem pe ei atat de fericiti, ma umpleam si eu de bucurie. Imi aminteam cu mare drag de verile mele la mare cu parintii la Eforie sau Mamaia. Apoi mi-a mai placut si bucuria imensa din ochii lor, atunci cand seara pe malul marii vedeau lampioane ridicandu-se in aer. Mi-a placut sa ma joc cu ei si sa ii pun „sa tina Luna in mana” si sa le fac poze artistice. Iar ei erau in culmea fericirii.


Am redescoperit placerea balacelii in valuri mari (o singura zi a fost marea mai agitata) si a fost SUUUPER. A facut mai placut decat orice masaj profesionist facut la oricare salon din Bucuresti.

Iar ziua lui Matei sarbatorita la satul de vacanta din Saturn a fost probabil cel mai frumos cadou, de care isi va aminti mult timp de aici inainte. O cascada de masinute, joaca in gonflabila, joaca intr-un cilindru gonflabil plutitor, trenulet si multe altele. I se citea in privire o bucurie dusa la extrem. Pana si noaptea dupa aceea dadea din picioare si se credea inca in masinute sau trambuline. Sper ca asa cum si eu imi aduc aminte cu mare drag de sarbatorirea celor 6 ani si acum, si el sa isi amintesca pana la batranete si sa aibe aceasta amintire, ca o nestemata in camara sufletului!


Si la final am si cateva „amare” despre ceea ce am vazut:
– Saturnul, desi e aproape de Mangalia si de Herghelia Mangalia, nu face nimic pentru un program integrat, care ar putea aduce muuulti turisti.
– Litoralul romanesc este atat de tembel incat doar la Mamaia, Mangalia si Neptunul au piscine acoperite. Si dupa aceea se plang toti, ca „Vaaai sezonul lor este la mila vicisitudinilor naturii”. Pentru ca sunteti temebeli si pentru ca NU SE DORESTE
– Exista inca o incapatanare pentru pacalirea turistilor si pentru „HAI SA DAM UN TUN, ACUM CAT E VREMEA BUNA”, in loc sa se unesca intr-un fel de sindicate si sa ofere calitate.

Cam atat si despre „gustul acru”.
Per total vacanta asta a fost de 8.5, dar conteaza foarte mult ca ne-am odihnit si ca ne-am reincarcat bateriile.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*