Avem nevoie de confirmari?

Sal’tare

Pornind de la acest interviu cu Marius Manole vazut la frate-meu pe Facebook, mi-a ramas in cap intrebarea din titlu. De ce? Pentru ca de multe m-a chinuit si pe mine DILEMA ASTA.

  • Pe de o parte lucrul este normal, pentru ca noi oamenii suntem formati in ideea de a primi calificative. Nu stiu daca este vorba de o caracteristica naturala sau daca este una pe care o capatam prin bagajul educational primit, insa ceea ce stiu sigur, e ca nevoia de confirmare rezultatelor e in fiecare din noi
  • Marius Manole spunea insa ca reuseste sa scape din cand in cand de aceasta nevoie de confirmari pentru unele din actiunile sale si se bucura. Daaar… pentru ca exista un mare „DAR”

    Oare nu riscam sa o luam pe aratura fara confirmari? Oare nu riscam sa punem un zid intre noi si cei de langa noi?

Andrei KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Intr-adevar fara confirmarea sau infirmarea celor din jur am avea serioase derapaje in toate aspectele vietii. Cel mai important este sa alegi foarte bine persoanele a caror confirmare o vrei. Sa filtrezi feed-back-ul important de zgomotul de fond. Si pe baza acestui feed-back, confirmari sa cladesti persoana care tu doresti sa devii.

  2. Daa, asta nsa este alta discutie si sper sa am chef si inspiratie candva sa scriu si despre ea. Insa in principal astazi vroiam sa atrag atentia doar asupra ideii de confirmare sau infirmare a unor rezultate! – 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*