ghiocei
ghiocei

Atentieee, ASTENIAAA!

Sal’tare. Numa’ astazi nu e maine si inca nu e primavara. Tibi si Matei au fost foarte zambitori de dimineata la vederea Soarelui ce ne batea in geam. Ba mai mult. Matei a tinut mortis sa spuna intregii gradinite ca:

E PRIMAVARAAAA!

Era un vulcan de energie si de bucurie. Iar bucuria lui era cu siguranta contagioasa, pentru ca nu a rezistat nimeni care a trecut pe langa el sa nu zambeasca. Dar pentru noi, cei care nu mai suntem copii, dar care pastram cu sfintenie copiii care am fost in suflet… CUM E PRIMAVARA? Pentru mine recunosc sincer ca este cu mare bucurie, asa cum este si la Matei. Si am doua motive mari:

Din punct de vedere al taticului care sunt si care isi doreste sa isi vada copii zbenguindu-se pe coclauri, asa cum faceam si eu la varsta lor si nu sa stau inchis intre patru pereti, ma bucur nespus si imi sa imbratisez primavara si sa pup Soarele

Din punct de vedere al sufletului meu (iubitor de frig si zapada cum sunt), chiar imi doresc sa plece facatura asta de iarna pe care am avut-o si care a insemnat ploi si noroi. A fost cea mai urata iarna EVER. Si apropo de subiect, chiar vorbeam aseara cu Livia mea acea draga si cu adanca mahnire in suflet observam ca acea influenta de clima mediteraneana, de care invatam noi la geografie ca se aplica doar pt Mehedinti si Caras Severin, acum este in intreaga Campie Romana

DECI SA VINA PRIMAVARA, SA VINA MARTISORUL SA EVADAM DIN CASA. SA NE LOVEASCA ASTENIAAA! P.S. Si il lasam pe Chirila sa ne cante despre „imprimavarire”

Andrei
KIP IN TACI 

Surse imagini – Valsul vietii & Vin si eu

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*