Asta seara „noi baietii” facem BRADUL! – Jurnal de tatic ep. 67

Sal’tare
Asa cum v-am obisnuit in perioada asta a anului eu intru in concediu, destul de devreme. Si iata-ma si de data aceasta „pensionar cu acte in regula” sau (asa cum faceau colegii misto de mine) „lauza masculina”.
Si prima aventura a acestui concediu a fost „impodobirea bradului” impreuma cu Matei si Tibi. NU VA SFATUIESC! E ca si cum ai vrea sa aprinzi focul la gratar cu nitroglicerina. Matei avand deja experienta impodoborii bradului de la gradinita nu a vrut sub nici o forma sa auda ca nu il las
sa puna globuletele si celelalte acareturi in pom. Insa fiind nerabdator, ca ori copil de 2 ani juma’, evident ca nu s-a gandit si la „aspectul estetic” al bradului. Asa ca bradul nostru are toti bradutii rosii undeva jos, toate stelutele in varf, globuletele albastre ar fi vrut sa le puna pe toate pe o creanga, insa nu aveau loc, asa ca a fost dragut si a pus 6 bucati pe doua crengi.
Probabil va intrebati ce faceam eu in acest timp? Evident ca stateam
cu Tibi in brate (ca mami noastra, Livia, saracuta era captiva in bucatarie cu toate mancaricile de facut). Pai pe Tibi il tineai cu o mana, dar cealalta? Cu cealalta mana incercam sa mai salvez ceva din dezastrul facut de Matei in pom. Asta daca nu trebuia sa prind cate un globulet, pe care tot Matei il scapa din mana sau sa salvez vreun globulet din gura lu’ Tibi, aflat acum la varsta la care crede ca toate’s de mancare!
Gata va las ca au adormit si fug sa gust si eu macar jumatate de ora de liniste! Va pup dulce si va astept cu drag comentariile!
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. bagamare.ro
  2. O mie şi una de zile – 2 « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*