Asta cred ca va face istorie… mai tare ca 300, cu tot cu spartanii lui !!!

Sal’tare
Da e vorba de BeoWulf, un film facut de Hollywood superb.
Sigur sper ca trailer-ul sa nu imi insele asteptarile… asa cum afacut-o la altele. Ia ziceti si voi daca nu vi se furnica piele si nu va ispiteste sa il vedeti cand va veni la noi ? Uite TRAILER-ul:Si daca vreti si niste documentare despre aceasta legenda anglo-saxona fugiti si cititi aici.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

 1. Sa nu uitam ca filmul 300 a fost tras intr’un singur studio.. sangele „digital” care tasnea pe acolo sare cel mai bine in ochi. Animatile au atins un nivel destul de inalt si complex legat de calitate si realism.. deci.. deabia astept sa vad animatia asta.. „promite” multe din trailer.

 2. Io ma duc la cinema sa il vad ! Nu am chef sa stric minune de realizare cinematografica ! Vreau sa vad si sa simt tot ! Asa ca spun PAS, vizionatului la calculator a acestui film !
  😉

 3. Sper sa nu se supere amatorii genului insa, in ciuda distributiei mai mult decat generoase, 300 ar fi meritat Oscarul pentru grafica si animatiile pe calculator. Ca sa nu mai vorbim de ultimul Resident Evil: Extinction
  Aici chiar merita sa vezi on big screen cum au produs oamenii un mega nori de corbi din doar 3 bucati reale
  Revenind la Beowulf, chiar e jenant de prost digitalizat
  Dar, deh, de gustibus….
  Astept opinii dupa ce il vezi, artistu

 4. Nene Lupule, aci la faza cu grafica si animatiile nu m-ai prea nimerit. Io nu prea pun asa mult amprenta pe cheesiile astea. Imi place ca filmul sa aibe o epica tare si o imagine faina, clara. Insa daca tu zici ca ra fi meritata OSCARUL te cred pe cuvant. RESIDENT EVIL ? MEA CULPA… nu l-am vazut, dar e in curs de „furare” si de VIZIONARE, toata seria. Iti spun dupa aceea impresia si de la Resident si de la Beowulf ! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*