folk poetic
Hrusca asa cuma inceput... cu FOLK

Asa stiu unii sa impresioneze!!!

Sal’tare
V-am mai spus de multe ori ca imi place FOLK-ul, si saptamanile trecute am fost placut impresionat sa gasesc in blogosfera unul superb, unde am inceput sa fiu un comentator frecvent. Se numeste FOLK BLOG – blogorevista folkului romanesc. Ce imi place cel mai tare, e faptul la ei gasesti in fiecare saptamana cel putin doua evenimente sau concerte legate de folk. Asa ca i-am facut si loc la mine in BLOG-ROLL si il promovez cat se poate de mult, pentru ca oamenii care scriu acolo sunt maaari iubitori de „muzichii bune”.

Si daca tot v-am vorbit de el hai sa va dau o melodie superba, din cele zilnice pe care le dau ei – Madalina Amon

Echipa e maricica si cred ca e o gasca frumoasa, asa cum sunt toti cei care se aduna in jurul ideii de folk – Alina Ioana Deac, Simona Cristina Reck, Andrada Sorana Deac, Paula Man, Eva Buia, Ştefan Tivodar, Miragecj, Cantafabule, Maggie May, Roxana Uţiu, Sînziana Lupaşcu, Bogdan Beşliu. Restul cititi aici si va mai puteti uita si la colectia asta impresionanta de linkuri cu si despre folk si folkisti! Spor la treaba copiii si sa fiti mereu optimsiti si iubitori de „chitara rece”!

Andrei… 😉

KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Nici nu iti dai seama ce mult inseamna pentru noi asa vorbe frumoase si cat de tare ne bucuram cu totii! Asta i lucrul cel mai fain in lumea asta de ascultatori de folk, e plina de oameni faini care stiu sa se bucure unii de altii si sa isi spuna cuvinte frumoase si sincere! 🙂

  2. Am vazut ca ti-a multumit deja Alina pentru laude dar am vrut neaparat sa-ti zic mersi personal, folkblogul e tare important pentru noi si ne bucuram foarte tare atunci cand gasim oameni care-l apreciaza. Incercam sa fim mai peste tot dar in Bucuresti, Cluj ori Suceava unde-i folk gasesti minim un reprezentant.In rest ..spor in tot ce faci si multumim inca o data.

  3. Mersi si promit sa vin pe acolo cat pot de des, dar mai ales sa va las semne ale trecerii mele pe acolo, pentru ca stiu din experienta proprie ca feedback-ul e tare important in managementul blogului. Daca nu il ai, ti se pare ca scrii in van, pentru tine si neatul internetului! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*