Si ce mare branza a facut STEAUA?

Sal’tare. Dupa ce o gasca de baieti curajosi au facut un rezultat bun intr-un meci frumos un tembel pe nume Becali spune ca ei au castigat pentru ca inainte cu 3 ore el i-a miruit si asta le-a dat lor putere si curaj. Astia de la toate televiziunile acum ii ridica in slavi si daca peste vreo 2 saptamani iau bataie de la vreo codasa de prin LIGA I ii vor face de toata cacaoa din lume.

Asa ca din punctul meu de vedere, macar ar putea sa nu ii mai ridice in slavi acum si nici sa nu ii faca una cu pamantul atunci. Cred ca o pozitie de echilibru si de cautare a greselilor la o eventuala pierdere sau a punctelor forte la o victorie e mult mai buna. da ce sa ii faci daca genul asta de de stiri nu prinde.

Mari ELODIENI mai suntem frate! Hai STEAUA!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Bai Artiste tu nu stii cum merge treaba la noi in fotbal? Cind cistigam suntem cei mai tari, nu ne mai ajunge nimeni cu prajina la nas si batem pe toata lumea.
    Cind o luam pe cocoasa, ba am avut ghinion, ba n-au fost baietii in forma, ba ne-au „facut” arbitrii, ba Dumnezeu era in concediu si n-a avut timp sa tina cu noi. Pentru ca noi suntem perfecti, noi nu gresim niciodata, noi nu stim sa pierdem iar atunci cind pierdem CU SIGURANTA cineva ne-a pus bete in roate fiindca la cit suntem de perfecti, n-am avea cum sa pierdem.
    Si cit timp vom avea becalisiti si becalizati in fotbal, n-o sa prea facem mare brinza iar imaginea va fi cam ca aia descrisa de mine sus adica de tot rahatu’.
    Mie deja mi-e sila!

  2. Deci suntem cam de aceeasi parte a baricadei. Si eu mai adaug ceva:
    CRED CA ATUNCI CAND VOM REUSI SA NU MAI SCHIMBAM ANTRENORI PE BANDA RULANTA SI VOM AJUNGE SA AVEM UN ANTRENOR PRECUM Sir Alex Ferguson, atunci cred ca vom fi maturizati. Pana atunci nu suntem decat niste copii care se cred oameni mari si niste persoane care cred ca li se cuvine un rasfat! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*