Asa descoperim toti, cum e ACASA!

Sal’tare
Am revazut aseara K-PAX. Desi nu e Kevin Spacey unul din actorii dupa care ma omor, tre’ sa recunosc ca in filmul asta imi place de mor. E perfect pentru rolul alien-ului. Insa nu despre asta, vreau sa va povestesc azi, ci despre ce ne lasa in urma astfel de filme.
E placut sa vezi ca mai exista filme care ii zic omului:
BA TARTANE, LASA MUNCA, BANII SI CINE STIE CE ALTE PROSTII SI UITA-TE SI LA BOGATIILE PE CARE LE AI LANGA TINE!

Si asta nu in filme de vazut in ajun de Craciun cu familia, ci intr-un film bun de vazut oricand si cu ai putine zambete. Un film care te face sa te gandesti de doua ori inainte sa iti mai iei o responsabilitate pe cap la servici.
Pentru ca, sa fim seriosi, n-avem frate nevoie de maximul confortului acasa si nici de amarata aia de excursie in Grecia sau Turcia in fiecare an, insa avem nevoie in fiecare zi de o atmosfera calda in familie, ca sa ne putem incarca bateriile. Avem nevoie mereu de CALDURA ACEEA. Si desi cateodata poate nu avem chef sa comunicam cu toti ai casei, va spun eu ca e bine sa o facem. De ce? Pai pentru ca si familia asta e un fel de fiinta vie si tre sa avem grija de ea, iar hrana ii e atentia noastra!
Si inchei tot cu o vorba din film:
VOI AVETI AICI O LUPTA CONTINUA A FIINTELOR, CEEA CE VA FACE PE DE O PARTE PRIMITIVI. INSA LUCRUL CARE VA FACE SPECIALI E FAPTUL CA TOATE ACESTE LUCRURI SUNT INTERCONECTATE SI DISPARITIA UNEIA CREEAZA O PARRERE DE RAU! Sau tradus neaos romaneste, cica noi suntem speciali ca putem simti LIPSA sau putem duce DORUL! Interesant, nu-i asa?
P.S. Uite si trailerul acestui superb film numit K-PAX

Andrei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*