AS bea o bere si cu ochii !

Sal’tare
Asa trebuia sa arate textu meu pt BLOGGERI.RO… dar am fost ametit si nu l-am pus… aia e… NOI sa fim sanatosi ! šŸ˜€
***
In prima scriere a acestui text pentru bloggeri.ro, as fi crut sa va fac „un drum initiatic” prin bodegile de lux sau „ai murdare ale Bucurestiului. Insa pentru ca sunt prea multe cele prin care am fost si pe care le plac am zis sa ma abtin, dar sa va fac sa le cautati singurei si sa dati prin ele. Sigur ca parca vad ca oe buzele vostre sta intrebarea:


DA TU CAND AI FOST BA VITEZULE ULTIMA OARA PRIN ELE ?
Periculoasa intrebare… Da raspunsul e nashpa: acu 2 ore, am lins 2 beri si ganditi-va ca e Duminica ora 12. Deci placerea de a „pretrece” e la mare angajament la mine. šŸ˜€
Ma intorc la viata nocturna. Da frate, important e sa zici HAI si mai ales sa VREI. Iei un 7 seri sau un B-24-FUN, daca nu esti hotarat si arunci cu banul si unde cade acolo te duci. Credeti-ma ca e misto. Sigur in atari conditii nu tre ai prea multe „figuri in cap” si nici sa nu ai prea multe asteptari. Un fel de distractie studentzeasca. CARPE DIEM ! (Traieste clipa) Sigur ca si distractia asta e de mai multe feluri. dac e zi onomastica, prefer un Becker Brau, iar daca e sa ne destrabalam, prefer FIRE-ul. Mai nashpa e ca si FIRE-ul s-a transformat si se face de fitze, iar nenea Paul care ne facea frumoase zilele de miercuri si sambata pleca si el. Noi vechii FIRE-isti speram sa nu se lase de meserie si il vom urma acolo unde se va duce.
Si totusi daca ai chef sa te destrabalezi intr-o discoteca unde te bate gandul sa mergi, Regia la mine e pe primul loc. Sigur la mine e de vina si faptul ca sunt fost politehnist, si „AMINTIRILI MA CHINUIESTE”, iar serviciul actual imi si permite. Pe vremuri imi aduc aminte cand ieseam de la servici pe la 18 sau 19, tot nu ma lasam. Sigur ca eram a doua zi ZOMBIE, dar ce sa-i faci. Am CHEFU’n sange ! šŸ˜€
Mai e un mare avantaj eu sunt Bucurestean si aici locurile de DESTRABALARE abunda. Aici nu poti spune ca NU AI UNDE, poate CA NU AI CU CE… cu sigurantza ! Dar de locuri nu ma pot plange, oriunde si la orice ora. Si mai ales aici e un lat mare avantaj. E pentru toti.. si pentru toate varstele. Si apropo de varste, oare ai nostrii copii ce vor zice de locurile nostre de azi de distractie ?
Probabil ca unii le vor indragi, asa cum indragim si noi barurile cu stil saizecist, saptezecist sau optzecist, iar altii nu le vor suporta. Sigur ca parca ma vad cu inima in chiloti cand ii voi vedea iesiti oe usa si facandu-mi griji pentru ei, insa cred ca un singur lucru le-as spune, ceva in genul reclamei la LOVE-PLUS:
„Fa ce vrei, dar fa cu cap !”
Nu de alta, dar si daca le voi spune, nu fa aia, presimt ca se va intampla ca si la noi… VA FACE EXACT PE DOS ! Eheee dar mai e ceva pana la momentul ala. Asa ca hai sa mai bem o bere !
Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*