Artistu revine: CU BANANE si CU KIWI

Sal’tare. Si daca sunteti cuminti ca si la filmele cu karate de cand eam noi mici, o sa si rabune si poate o sa faca si REINTORCEREA ARTISTULUI. De ce totusi a fost plecat? Pai tocmai asta e, ca el nu a fost plecat, a fost plecat netul de langa el.

Cum asa? Pai uite ca si-a renovat si el cibul timp de o saptamana si de abia acum da din nou gaurile pentru intrarea internetului. Si daca timp de o saptamana, n-a prea fost activ din punct de vedere al scrisului, acu’ arde de nerabdare sa faca un pic de spume, asa cum ii place lui. DE CE?
Simplu, pentru ca i se pare anormal ca Romanica noastra sa fie tara contrastelor

Cum sa fie ciresele, mai scumpe ca bananele, ma? Cum sa fie ma merele mai scumpe decat kiwi?

Sau poate ne-a teleportat cineva pe toti la ecuator si acu nu mai producem mere, pere si cirese. Acu suntem o tara bananiera si practic, nu doar metaforic ca inainte. Acu sincer sa fiu parca nu mi-ar fi parut rau, macar vreo cateva luni sa vad si eu cum e, ca nu am fost pana acum la Tropice sau la Ecuator.

Insa cum stiu ca suntem noi romanasii cu siguranta nu ne-am fi ales drept xemplu de dezvoltare vreuna din tarile frumoasae si dezvoltate din „zona calda”, ci am fi incercat sa copiem vreo panarama de coada clasamentului. Asa ca mai bine lipsa.

Andrei
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

 1. Baaai nene si eu care credeam ca te-a sclavizat serviciul de tot. Si tu iti renovai cotetul. Sa-ti fie de bine si de bucuri de el.
  Bodogănel’s last blog post..Am şi eu un pitic pe creier

 2. trist dar cat se poate de adevarat…asa ca,dragi romani,cumparati-va banane si uitati de cirese pt k s-ar putea sa va afecteze rau de tot bugetul…
  Telefoane Nokia’s last blog post..Nokia 6234

 3. @Cure De Slabire – Si totusi sa stii ca in retete de multe ori intra si merele sau ciresele. Plus ca poate mie nu imi plac kiwi!
  @Candid – interesanta combinatia. Insa doar o prefer mai rarut ca-i mai dragut! Nu stiu de ce, pur si simplu!
  @Bodoganel – mersi fain nenea. Sper ca ti-a placut!
  @TN – si totusi eu mi-as dori ca nepoteii mei sa manance mai multe cirese decat banane. Ca cica’s mai sanatoase! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*