ARTISTU’ – mai rarut, ca-i mai dragut

Sal’tare. Dragelor si dragilor Artistu, aici de fata, de saptamana asta nu va mai fi o prezenta zilnica, asa cum a facut-o pana acum, pentru ca isi mareste activitatea. Ce activitate? Pai cea blogeristica. Despre MaiBun.Ro stiti deja si nu va mai fac capul mare. Insa in afara de acest proiect, incerc sa ma inham si la doua proiecte in engleza.

CE SE VA INTAMPLA CU ACEST FRUMUSEL BLOG?

De ce? Pentru ca mi se pare ca pot si pentru ca asa mi se pare ca pot evolua. Nu de alta, dar sa fiu doar zilnic Artistu pe aci m-am cam plictisit. Am chef sa vad crescand lucruri marete la care sa iau parte. Asa ca incep cu pasi mici. Nu va ascund asa cum nu v-am ascuns si alta data ca imi doresc ca blogul sa devina metoda de a scoate bani si EVADAREA FINALA de stresul jobului actual. Asa ca tot ceea ce intreprind acum se doresc a fi metode de indeplinire ale acestui vis.

CUM VA FI IN CONTINUARE?

Pai in principiu va exista in continuare, dar nu voi mai scrie decat de vreo 3 ori pe sapatamana pe el. Vor fi ca si pana acum tot cu chestii sociale, insa mai putine si (sper eu!) mai concentrate. Ca doar stiti ca esentele tari se tin in sticlute mici.

DE CE ACEASTA SCHIMBARE? In primul rand datorita timpului putin dupa cum spuneam mai sus. Plus ca daca tin mortis sa scriu in toate patru locurile, o sa iasa „o zeama lunga”. Asa ca ma concentrez cat pot de atre pentru ca treaba sa iasa bine! promit sa va tin la curent cu tot ce mai apare. Insa pana cand cresc proiectele maricele nu zic nimic, ca am superstitiosi pe langa mine care nu ma lasa.

Cam atat despre ceea ce va urma. Va las cu muzica pe fundal, ca tot am auzit-o de vreo 2 ori pe ziua dea zi la radio.

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*