artistu.ro
artistu.ro

ARTISTU’ face 2 anisori de blogging… DECI FACE singur la OLITZA! :)))

Sal’tare
Da’ ma copii frumosi ce sunteti. Cica pe 5 nov eu am implinit aceasta frumoasa varsta. Insa atunci eram ocupat cu alte mari sau mici probleme si de abia acum mi-am adus aminte deacest lucru. Insa lasa ca nu-i rau. Vorba aia: MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA! Anul trecut cand faceam 1 anisor, vroiam sa fiu si eu un fel de Tudor Octavian. Ei bine visul inca nu s-a implinit, dar nici dorintza nu s-a schimbat. Inca imi doresc ca sa ajung sa fiu lectura voastra de EVADARE. Un fel de SISTEM DE REFERINTZA sau de MANER prion furtuna realitatii, de care sa va prindeti si sa va odihniti. Sau poate ca si sala de lectura a unei biblioteci la care mergi din copilarie: UN SPATIU IN CARE SA AI CITIT JULES VERNE, L-AI DESCOPERIT PE ELIADE SI IN CARE POATE AI INVATAT DIN CARTI DE SPECIALITATE CUM E SA DEVII PARINTE! Sigur ca nu am de gand ca pe viitor sa devin nici un fel de Jules Verne si Eliade, dar am chef sa fiu cel care va trage de maneca atunci cand poate voi nu vedeti ceva in „furtuna sociala de azi”. O sa imi permit sa fiu din cand in cand sa mai fiu si „penal”, ca fara funny viata asta devine prea trista, iar eu nu imi doresc sa fiu un EMO.
Imi place ce am facut, atunci cand ma uit in urma? Recunosc ca daca eram un pic mai organizat, altfel arata ceea ce am in urma. Insa in principiu, daca ma nasteam invatat probabil acum eram presedintele Americii sau poate cel mai bogat om din lume si asta dace parte din EXPERIENTA.
Imi place ce vad acum? Da si nu. DA, pentru ca observ ca am ajuns din nou sa scriu usor si sa imi gasesc subiectele, pentru ca in perioada verii imi cam pierdusem aceasta „dexteritate”! NU, pentru ca ca inca sunt lenes si inca astept sa imi cada „para malaiatza”.
Planuri de viitor? Sper ca impreuna cu un nenea, care ma bate la cap si care ma sfatuieste ce si cum sa fac, sa ajung sa cresc calitatea, imaginea, feed-back-ul si importanta acestui blog, dar mai ales sa ma imbunatatesc pe mine ca stil de scris si ca organizare a subiectelor abordate.
Cam asta simt eu la ceas aniversar! Astept sugestii si de la voi, ca doar asa-i frumos, la ceas aniversar sa adiuni si laude si critici!
P.S. Si la ceas aniversar imi permit sa imi fac si eu o dedicatie fara nici o legatura cu cele scrise mai sus

Andrei… 😉
Kip In Taci

5 comentarii publicate

  1. N-am inspiratie la mine, da’ promit ca in uikend iti fac niste LAUDE!
    P.S. Si acu io trebuia sa te intreb asa cum se practica odata in blogosfera: SI FACEM LINK-EXCHANGE? :))

  2. Ohooo esti baiat mare mergi in picioare si poti sa zici si blogging si linkexchange.
    Blogul tau e bun da are nevoie de flow, de vorbe cum stii tu sa le arunci…ori viata de cuplu te consuma ori stresu cotidian te macina, trebuie sa te aduni si sa faci curatenie si sa aranjezi laditele sa te pregatesti ca vin vremuri grele : Cresa,Gradinita,Scoala…intr-un cuvant socializare.
    Si cititorii tai ar trebui sa scoata capu la vedere si sa comenteze mai mult, numarul de vizite este efemer, importanta e atmosfera care se creeaza prin comentarii…ca de aia facem web2.0,3.0,….,5.0
    Asadar iti urez la cat mai multe posturi si la cat mai multe comentarii frumoase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*