ARIEL… isi ia zborul!

Acum cateva zile am vazut acest episod de la Ariel si am zis BA NU SE POATE… (Si restul povestirii vi-l spun dupa ce vedeti filmuletul)

Imi venea sa arunc cu noroi in tot ceea ce inseamna Romania, in tot ce inseamna Stat si organe fiscale sau administrative. Ma enerva foarte tare faptul ca il stiam de prin 2006 cand el era „frumosul licean revolutionar” si acum cand auzeam ca pleaca, parca imi pleca un fratior mai mic. Plus ca il vazusem la Webstock, iar revederea cu el imi umpluse rezerva de optimism. Doar privirea lui si trei cuvinte pot schimba ziua oricui. Si imi venea sa dau vina pe toti cei care imi ieseau in fata. Mi se parea ca toti suntem de vina pentru plecarea lui. Ba mai mult, ma durea plecarea lui si ca o metafora a tinerilor valorosi care pleaca. Si credeam ca va fi luat drept exemplu si ca voi vedea mai multi oameni talentati „evadand”.
Insa ieri am vazut vlogul lui Alex si parca mi-a mai venit sufletul la gura. Dati si voi PLAY din nou si vorbim dupa aceea…

De ce?
Pentru ca am inteles ca de fapt ceea ce face Ariel este o mana intinsa celor care fac lucruri superbe pe aici pe la Romanica si povovarea lor intr-o piata cu mult mai mult potential financiar decat a noastra si pentru ca e normal ca dupa plecarea mamei sale si a surorii sale, el sa vrea sa fie mai aproape de ele
Bafta multa Ariel si ne vom auzi pe Facebook, daca tot ne conecteaza Zuckenberg atat de facil dintr-un colt in altul al planetei!
P.S.Ariel si poate „reinvii” proiectul 3 IDEI… ca tare imi e dor de el!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*