club inot

Club Inot Swimming Team – Balaceala la noi in Giulesti!

Ca sa fiu mai exact acest club inot este in Regie (in cadrul fostului club Sportul Studentesc), dar suna asa de bine Giulesti, ca nu m-am putut abtine.
* * *
N.B. La finalul textului aveti si un LATER EDIT, cu o alta poveste scurta!
* * *
Dar sa iau povestea de la capat. Pe toata lungimea Caii Giulesti (mai ales in apropierea scolilor) putem vedea cu totii postere cu club inot .ro – cursuri inot copii. Nu le-am bagat in seama, desi imi doream sa ii duc pe baieti la inot. Insa vroiam cumva sa vina dorinta din interiorul lor.

Si uite ca Universul a simtit dorinta mea si a facut cumva sa o indeplineasca. Asa ca unul din „ingerasii” colegi ai lui Tiberiu de grupa la gradinita i-a spus simplu:

TIBI EU MA DUC LA CLUB INOT SI E SUPER TARE!

Atat i-a trebuit dragului de Tibi. Dupa amiaza m-a luat la o discutie „barbateasca” si mi-a spus transant:
TATI TREBUIE SA MERG LA INOT. MATEI COLEGUL MEU ZICE CA E SUPER TARE SI EU VREAU SA FIU UN BAIAT SUPER! AM FOST DESTUL DE CLAR?

Nu stiu voi cum ati fi reactionat voi, dar eu am zambit laaarg, m-am uitat spre cer si i-am MULTUMIT Universului ca a fost dragut cu noi!

Si iata-ne pe noi toti trei (l-am luat si pe Matei, ca s-a hotarat sa fie si el SUPER!) la bazinul din Regie al celor de la AquaTeam. In prima seara primul dintre antrenori pe care l-au cunoscut a fost Andrei (cred ca asa il cheama! Poza 57 din Galerie).

De fapt, ca sa fiu mai exact, este baiatul care ii face sa zambeasca pe copii intotdeauna cu o mingiuta cu care face giumbuslucuri.

Si aventurile au continuat la club inot

Baietii au intrat la balaceala si au facut cunostinta cu o dulceata de fata numita Oana (Poza 67 din Galerie) si un munte de bunatate numit Dragos (Poza 80 din Galerie). Si cand zic munte ma refer si la statura. E fost jucator de polo si cand il tine pe Tibi pe brat, zici ca tine un bebelus.

E facut pentru a fi antrenor de copii. Iar Oana cand va fi mamica, nu va fi una obisnuita ci una din acele Super-Mamici. Stiu sa creeze oamenii astia niste legaturi cu copiii fabuloase.

S-a terminat antrenamentul si data urmatoare ne-am intalnit cu al treilea muschetar, Gabi (Poza 6 din Galerie). Este baiatul asta un bulgare de energie si de buna dispozitie, cum rar gasesti. Cred ca si el va fi un super-tatic la momentul „ACELA MAGIC”.

Si nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Puteti veni intr-una din seri, sa stati pe terasa interioara si sa ii vedeti la treaba. Veti vedea ca imi veti da dreptate si in plus va veti incarca cu energiA si buna dispozitie a copiilor fericiti de balaceala.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imagine: Club inot.ro

club inot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*