Primavara din nou in Suflet… si eu din nou in Butoiul cu Astenie!

primavara suflet astenie

 • Primul pom care mi-a intrat efectiv la inimioara (odata cu Primavara din Suflet si langa Astenie) a fost acest cais vazut Duminica trecuta in tura de bicicleta facuta cu toata familia.

  Primavara din nou in Suflet… si cu si fara Astenie

 • Si joi… dupa ce efectiv au inceput sa explodeze parca toti pomii pe care ii intalneam fie in drumul meu spre birou sau in drumul meu de intoarcere acasa. Si iata cum joi dimineata la plecarea spre biroucu Primavara in suflet si cu Astenia urland in mine, n-am putut trece pe langa acest corcodus, fara sa ii imortalizez imagine pe „filmul foto virtual” al dragului meu „tefelon”.
 • Vineri mi-am tot repetat in gand: GATA CU POZELE CU CORCODUSI! GATA CU POZELE CU CORCODUSI! GATA CU POZELE CU CORCODUSI! Si ca un real dependent de poze cu pomi infloriti, iata cum imi zambeste mustata cand am vazut acest visin super inflorit si pe mine sa scriu acest text tare inspirat:

  Daca ar fi dupa cum simt eu in aceste zile, v-as da cate un copac pe ora. Probabil „m-a furat Coana Astenia”… de Primavara. Asa ca o sa ma iertati si „imi veti fi pe lume frati”… de suferinta, de frumos! Primavara minunata tuturor si week-end placut!!!

 • Sambata eram increzator ca mi-a trecut „boala cu pomii infloriti” si iata-ma postand pe mediile de socializare aceasta poza cu acest comentariu:

  Galben marca #GIULESTI… mai exact Parcul Giulesti. P.S. Daca imi spuneai acum vreo 15 ani ca va veni o vreme cand locul dragului meu Militari va fi luat de „altul”, cred ca eram in stare sa te bat

 • Si astazi iata ca viata mi-a demonstrat ca sunt doar un drogat cu poze cu corcodusi. Si dovada o aveti mai jos:

Cam atat. Sper sa va fie motiv de zambete „dependenta” mea Duminicala! va imbratisez cu mult drag pe toti!!!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*