ninsoare zapada iarna amintiri
ninsoare zapada iarna amintiri

Da, am ninsoarea in SANGE

Sal’tare. Daca ma intrebi sa iti povestesc amintiri, intotdeauna mi le voi aminti pe cele legate de iarna. Se prea poate sa fie asa si din cauza ca sunt nascut iarna. Si uite ca fulgii care cad astazi nu au facut decat sa imi scormoneasca iar in lada cu amintiri. Parca vad si acum in fata ochilor gramada ai mare de zapada, pe care imi facusem derdelusul in curticica nostra din Balta Alba si saniutza mea, luata de cand aveam eu 2-3 ani si pe care o mai avem inca in pod la bunica-mea.

Amintiri de la Predeal

Dupa care nu mai uit acele 2 saptamani superbe de la Hotelul U.G.S.R.-ului din Predeal, cand zi de zi mergeam cu schiurile la partia de pitici de la Hotelul Robinson si noptile cand mergem cu totii cu saniutele si ne prindea 11.30-12 pe mica partie tot „alunecand”.

Si daca am inceput sa „alunec printre amintiri”, nu pot sa uit nici prima oara cand m-a dus tata cu skiurile in brate, cu telescaunul, pana sus la Clabucet Plecare si am incercat prima „coborare lunga”. Dupa aceea sigur ca au urmat Sinaia, Paraul Rece, etc. Frumos! Atunci m-am indragostit iremediabil de SKI.

ninsoare zapada iarna amintiri

Si uite ca acum la fiecare ninsoare, toate amintirile aste imi fac un chef nebun sa iau o cana cu vin fiert si sa stau sa ma uit la cat de frumos ninge afara! Anul trecut la prima ninsoare v-am arat poze din Mahalaua Giulestiului, de la mine dupa strada, anukl asta nu ma mai facut poze pentru ca mahalaua nu s-a schimbat. E la fel de frumoasa si la fel de urata!

Si mai e ceva ce nu s-a schimbat si sper sa nu se schimbe: PRIVIREA MEA DE COPIL IN FATA UNEI CIOCOLATE, IN FATA ACESTEI MINUNI ALBE!
Voi cum va simti acum cand ninge?

Andrei
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

 1. Mă, io nu le am cu frigul deloc, îl urăsc dar cînd am văzut ce frumos nige azi, liniştit, cu flugi mari şi pufoşi n-am rezistat şi am ieşit la o plimbărică printre ei deşi se întunecase afară şi geruleţul începuse să „muşte”. Şi a fost mişto, pe bune 😀
  Saturnianul’s last blog post..Întrebări

 2. Asta e bine, ca si eu si tu si altii, nu uitam de copiii din noi si de placerea de a privi cum ninge!
  P.S. Dar de gerul de dimineata ce ziceti? Abia mi-a pornit Niculina! Cred ca daca avea gura, imi luam niste injuraturi serioase ca am scos-o azi din garaj! 🙂 😀

 3. Yo cand am vazut ninsoarea, mintea m-a dus instant la strada alba unde am crescut. Cred ca toti avem in minte in primul si in primul rand aceasta starada si abia dupa aceea nu stiu ce alta amintire….

 4. Sa stii mai fata, ca mare dreptate ai! Parca o si vad, doar cu lumini pe o parte si parca fiind o cale care duce catre imparatia ninsorilor! 😉

 5. Yo o vad ziua, de obicei a doua zi dupa ninsoare, cand mai intotdeauna este soare si frumos. Cand straluceste zapada si te dor ochii de lumina ei si cand ies toti copiii la derdelus si parintii sa dea zapada din fata curtii , mai grabiti sau nu sa ajunga si la servici… tare. Ma intreb ce amintiri de iarna o sa iaba copiii nostri. 🙂

 6. Nimic nu e mai frumos decat prima zapada: fulgii atat de albi, forme atat de perfecte 😀
  Alina’s last blog post..Cum ar fi daca … ar fi adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*