munte

Amintiri, B.T.T., pasiune si profesionalism!

Sal’tare
Din 2007, de când am pornit acest blog v-am tot scris şi v-am tot urcat pe acest blog MUZICĂ DE MUNTE. Aşa că atunci când am auzit că domnul Fieger Săvulescu de la Vocea Străzii, care face LIVE-urile zilnice din Piața Victoriei, că este munțoman (cu acte oficiale!) mi-am zis că ar trebui să aprofundez subiectul. Și au fost seri în care am povestit prin Piață de Crai, de Făgăras, Retezat sau Valea Coștilei si evident muzica de munte.

Intâlnirea de 30 de ani a ghizilor BTT – Muzica de munte

Iar acum cinci luni, când a fost , am ascultat acel LIVE cu atât de multă bucurie si multa muzica de munte, încât păream că voi exploda. Dați si voi PLAY, înainte de alte vorbe, ca să înțelegeți despre ce vorbesc:

Și am să vă spun DE CE RESPECT atât de tare toată activitatea lor!
Erau vremuri în care comunicarea nu era atât de rapidă, nici transporturile nu atingeau vitezele și mai ales posibilitațile de azi. Însă lucrul cel mai BUN al acestor vremuri cred cu tărie ca este ECHIPAMENTUL. Nu era atât de eficient, atât de ușor și mai ales atât de accesebil.

Așa că în opinia mea, acești oameni sunt efectiv niște Învingători, care nu s-au lăsat răpuși de toate aceste piedici. Plus că printre ei sunt mulți care au creat și marcat multe din cărările foarte utilizate ale prezentului. Si tot printre ei sunt si autorii unora din acele cantece pe care le-am tot ascultat si le ascultam mereu la focurile de tabara si pe care (mai nou!) le aud si Matei cu Tibi, in taberele sau excursiile pe care le fac.

Asa ca dragilor, daca ii intalniti pe acesti oameni sau vedeti cate o stire despre ei, zaboviti putin. Vorbiti cu minunea sau minunile acelea de oameni , pentru ca sunt din ce in ce mai rari si umpleti-va de acea energie speciala pe care o radiaza. Si daca gasiti o stire despre subiect, faceti in asa fel incat sa fie cunoscuta, pentru ca merita.

Si daca acest text v-a facut pofta de alte „minunatii la chitara” va las mai jos inca una si in continuare puteti da voi PLAY la toate celelalte RELATED ce vor veni:

Andrei
KIP IN TACIx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*