Amintiri de la camioane… cu soferii de la curier!

Sal’tare
Apropo, ca vorbeam zilele trecute de curier rapid si mi-am adus aminte de vremea cand lucram la camioane si cand la ora 16 incepea o mica furtuna la departamentul la care lucram, pentru ca veneau comenzile ferme de piese sau actele pentru clienti. Fratilor, prinsesem o indemnare la crearea de pachete si mici si mari, din diverse cartoane, atunci cand nu mai aveam cutii in care sa le punem, ceva de speriat.
Dupa care incepea negocierea cu baietii de la curier rapid. De ce se grabeau? Pai varianta oficiala era ca aveau multe pachete de luat si nu vroiau sa stea peste program, pentru ca in general toate firmele isi doresc sa le vina curierul rapid seara, dupa ce strang cat mai multe comenzi. Si totusi mereu erau grabiti? Nu! Cateodata vroiau sa scape si ei mai devreme. Ei bine si uite asa a trebuit sa ne imprietenim cu fiecare din baietii de la curier rapid si ii asteptam mereu (cand vroiam sa mai astepte) cu cate o cafea, un suc, o apa minerala rece, o prajitura (ca na, soferilor le sta bine cu burta plina)
Si totusi oare ei sunt rai sau au si clientii partea lor de vina? Uite ca acum am descoperit realitatea, avand un var sofer la ei. Sunt si clientii rai. A avut o cucoana care i-a chemat pentru cate un plic, de patru ori si de fiecare data spunea ca e ultimul. Nu mai zic de clientii care se rugau de fetele de la primire comenzi, sa puna TIR-ul cu toata marfa care pleca in nordul Romaniei, sa treaca pe la ei pe la firma, ca are el o comanda imensa. Si se trezea ala de la TIR cu 4 pachete de 8 kg. Pai sa nu faci spume si baloane si sa il iei pe ala l-a alergat camionul? Ar merita un pic asa!
Voi ce amintiri placute sau mai putin placute aveti cu oamenii de la curier rapid?
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*