Am OMORAT PE CINEVA? Nu cred…

Sal’tare Articolul de ieri cu fantezii si femei goale a fost in principiu un test. Incercam sa vad daca oamenilor le place tipul asta de abordare FUNNY a unor teme de care ne ferim. Insa reactiile au fost mai mult decat neasteptate. Si nu vorbesc de cele prin comentarii, ci de cele pe care le-am primit fie la telefon sau fie pe mess. Si o sa le iau pe rand, o sa incerc sa le explic si pentru voi, dar unele si pentru mine:

De ce SEX? De ce fantezii? De ce atata vulgaritate? Nu e de ajuns cate vedem in general in mass-media? Aici e un colt in care vin sa scap de ele!
Pentru ca sunt ale noastre, ale tuturor si pentru ca prefer sa vorbesc despre ele „la misto„, decat sa ma trezesc ca personajul principal din American Beauty,ca la 40 de ani incep sa imi placa minorele. Pentru ca am chef, sa va pun mintea la contributie (dupa cum ati vazut, nu am avut decat o nevinovata poza, restul erau idei). Pentru ca nu am chef sa ajunga subiectul SEX, ca la parintii sau ca la bunicii nostri, unul TABU. Nu v-a zis nimeni ca o sa ma vedeti pe saptamanal pe Magheru infigandu-i o limba in gat lu’ urata aia de Cristina Spatar si nici incolacindu-ma in cine stie ce hotel de mana a paispea cu Jojo. Sa fim seriosi era UN MISTO. Era menit sa va faca sa zambiti, insa uite ca unii nu pot vedea dincolo de aparente.
Ce rost avea sa-ti implici si sotia? Nu s-a suparat pe tine, ca ai facut-o „eroina” a unei povesti cam deocheate?
Ha, ha, ha… Dupa cum am spus acolo, chiar ea mi-a dat ideea si nu era un „eufemism”, ci era adevarul gol-golut. V-am mai spus ca are simtul umorului bine dezvoltat, fata mea cea mica si frumoasa. Nu avea de ce sa se supere, pentru ca dupa cum am mai spus, si eu si ea, am tratat totul ca pe o gluma. Pentru ca in fond si la urma urmei, acesta „pastila dulce-amara” numita SEX, poate fi inteleasa, acceptata si privita fara incrancenare, doar daca o intelegi si daca reusesti sa glumesti pe seama ei. Nu e posibil ca la 40-50 de ani de la revolutia sexuala, noi inca sa spunem „Ssst” in fata acestui subiect DISCUTAT.
Frate esti obsedat? Macar tine pentru tine porcariile astea, nu le impartii tuturor celor care au crezut ca esti un om inteligent?
Aici nici macar sa aduc argmente nu mai pot. Imi vine sa rad zgomotos si sa raspund sincer: DA MA SUNT OBSEDAT! SI PE DEASUPRA MAI SUNT SI MASOCHIST! AM ACASA DIFERITE BICIURI CU BILE SAU FARA! Si acum serios. A discuta DESPRE, insamna neaparat ca am o problema? Astept sa imi spuneti si voi daca am eu o problema! Si daca argumentele vor demonstra ca e CEVA „stricat”, promit sa ma duc cuminte la un „specialist’! Andrei… šŸ˜‰ KIP IN TACI ]]>

10 comentarii publicate

 1. Io propun sa fi ars pe rug de femei….sa te apirnda in piata publica ca pe bradu lu Oprescu de Craciun….esti o rusine pentru natia noastra de sadomasochisti ascunsi===> HUO ereticule! Horea,Closca si Crisan scrie pe tine, o sa te tragem pe roata(165/65 R13 Bridgestone).
  fanel’s last blog post..Sfinte Ilie adune ploaieā€¦

 2. Intreband „am omorat pe cineva” raspunsul e nu.
  Daca intrebai „am ucis ceva”, un raspuns posibil ar fi fost: „Da, ai atentat la pudoarea de suprafata, la snobismul sentimental al unora care nici in ruptul capului n-ar recunoaste ca te-ar fi invidiat”.

 3. @Razvan – asa am zissi eu man, dar nu vezi ca „ie probleme”, tocami de aia am incercat sa imi fac MEA CULPA si m-am suit sus pe gard, ca sa dea lumea in mine liistita cu rosii! šŸ˜‰
  @Melinte – frumos de tot spus. Tocmai de aia sper sa mai vii pe aici si sa mai lasi cuvinte asa misto! dau si bere daca we nevoie, pentru ca imi plac comentatorii care stiu sa exprime mai frumos ca mine unele idei! šŸ˜‰

 4. Artistu’, stai linistit, nu esti obsedat šŸ™‚ Obsedati sau chiar perversi sunt cei care vorbesc SERIOS despre sex. Sau, culmea! il presteaza regulat cu o fata serioasa de moralist intr-o singura pozitie ortodoxa toata viata šŸ˜†
  Soacra mica’s last blog post..Şi vreu aşeea scriuā€¦

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*