„Am doar 18 ani”

crize furie copiiSal’tare
Si unii ar putea sa ma ia usor la misto si sa imi spuna:

DA’ BA MOSULE, AI 18 PE UN PICIOR

Insa nu de varsta mea vreau va vorbesc astazi, ci de varsta carnetului meu de conducere. Da’ fratilor, luna asta fac 18 ani de cand l-am luat. Si imi aduc aminte cu cata infrigurare l-am asteptat de la 14 ani, cand am pus prima data mana pe masina pe campurile de la tara.

Si dupa ce l-am luat atunci in ’98 au fost acei superbi 3-4 ani cand am condus Skoda 1000MB a familiei si primul meu drum fara tatal meu pe scaunul de sofer la revelionul de la Provita.

Si ISTORIA AUTO a tot continuat…

Apoi a venit in familia noastra pentru scurt timp o Dacie crem. Cred ca ne-a fost „fata draga a familiei” vreo 2 anisori. Nu imi aduc aminte prea multe aventuri cu ea. Probabil soarta mi-a pastrat ceea ce era mai interesant pentru urmatorii ani. Si a aparut printesa Margareta. Iar aventurile cu ea au fost pe rand:

Apoi a venit dragul meu Opel. A fost Prima Mea masina „puternica”. Sigur ca acum parca va si aud:

PUTERNICA MA? LA 1.4? GLUMESTI MAISTRE

Insa nu va bag in seama ca ma simt bine. Imi aduc aminte cu mare drag drumurile spre Caracal facute cu el, drumul pana la Padina (varanta neasfaltata). Apoi drumurile spre dragele mele matusi si multii mei veri de la Brasov si mai ales drumul spre Muntele Rosu din aprilie 2008, cand am cerut-o de sotie pe draga mea cea draga. Apoi momentul Iulie 2009 cand a venit Matei pe lume a fost superb sa il aduc de la maternitate pana acasa. Si ultimul lui „drum mare” a fost la Pastele din 2010 de la Sovata.

La finalul lui aprilie 2010 dragul meu Opel a plecat spre Buzau unde traieste si acum, iar la noi in familie a venit Loganul. Si am cu el de atunci 80.000 de km. Primele si cele mai multe drumuri au fost in continuare spre Caracal si Brasov. La finalul lui Iulie 2010 am fost in prima nostra iesire „in trei” la mare.

Mai exact la Mangalia. Apoi in Mai 2011 a venit dragul nostru Tibi pe lume. Am inceput viata in patru. In Noiembrie 2011 am avut placerea primei vacante in 4 membri la Predeal. Si dupa aceea au fost Pastele de la Cheile Nerei si Pastele la Castelul Miclauseni si prima data la Mare in formula completa de anul trecut de la Saturn.

Deci au fost 18 ani plini de aventuri. Sper ca v-au placut povestile mele!
Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Competitii.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*