AM CASTIGAAAT! O sa fiu BOGAT!!! – asa am vrea sa zicem toti…

Sal’tare
Daca tot „se poarta” articolele motivationale pe bloguri, uite ca azi am chef sa zic si eu despre „subiect”. Si tema e simpla:

 • CUM AR TREBUI SA FIE UN OM BOGAT? CE II TREBUIE CA SA UN MODELE DE URMAT?
  Cred ca in primul rand, sa nu se gandeasca la „bogatia” respectiva si la ce va face cu ei! Nu poti face ca o actiune sa devina profitabila, daca nu ai PASIUNE pentru acea activitate. Unii zic ca ar trebui sa te gandesti la respectiva activitate 150%. Si tind sa le dau dreptate! De ce? Pentru ca in primul rand, trebuie sa infrangi la tine un pic de lene si mai apoi sa infrangi indolenta si neincrederea celor din jurul tau.
 • OARE IMI TREBUIESC TEXTE SI „SOLUTII MOTIVATIONALE”? SAU TOTUL VINE DE UNDEVA DIN INTERIOR, FARA CA EU SA MA ROG DE ACEL „CEVA” SA APARA? Daca esti norocos apare. Insa in principiu, cred ca e bine „sa ajuti”. Pe de o parte, pentru a scurta timpul pana cand ACEL CEVA apare si pe de alta parte, ca sa te asiguri ca nu iti dispare tie cheful!
 • SI IN TOATA ECUATIA ASTA MAI E CEVA FOARTE IMPORTANT: PLANNING SI MULTITASK-ING! Daca le aplici pe astea doua ai niste linii clare trasate si nu te incurci ca pisica in sfoara. Ai o eficientza crescuta si parca ritmul lucrurilor e un pic mai alert.

Daca sunteti curiosi de unde pana unde placerea de a discuta azi de acest subiect? Pai de la poza asta, de la Miruna si de la „zicerea” asta, de la Adi Soare.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. Daca nu pui pasiune si suflet in ceea ce faci, daca nu iti urmezi „vocea” talentului in viata, ajungi sa te „ofilesti” intr-un loc de munca nepotrivit, doar pentru salariul de la sfarsit de luna
  P.S: Nu observ niciodata chestia de deasupra cu spam protection si ajung sa scriu un comment o data sau de doua ori pana sa mi-l publice. 🙁
  Alina’s last blog post..Lie quietly on my heart …

 2. Bine spus! Insa in plus as vrea sa adaug ca si oi ca angajati tre’ sa fim atenti la sansele si posibilitatile care curg pe langa noi. Pentru ca vad chiar zilele acestea niste colegi care cred ca ar fi perfecti in anumite pozitii din firma si cae li s-ar potrivi manusa, dar care refuza sa vada sansa care le trece pe sub nas! 😉
  P.S. Las ca te obisnuiesti tu usor, usor cu ea! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*