Alti eroi… alte situatii!

Sal’tare
(N.B. Poza e luata dupa DonBosco.ro)
Continui sa ma minunez si continui sa dau in Saptamana Patimilor peste oameni care stiu sa aprecieze lumea din jur si care reusesc sa fie mult peste tot ceea ce ar crede lume despre ei.
Azi am avut sansa, la firma la care lucrez de o luna, sa intalnesc un om de mare clasa. A facut aceeasi facultate ca si mine, dar a avut sansa sa invete practic meseria de inginer autovehicule rutiere. Acum stie sa desfaca usor un autoturism pana la ultima saiba, singurel. Iar de ceva timp, viseaza si noaptea in somn cum se face si desface un camion. Insa nu asta e cel mai important la acest tanar inginer, ci faptul ca el stie sa managerizeze superb relatiile intre membrii echipei pe care o conduce si mai ales intre echipa si forurile supoerioare ale firmei.
Daca il intalnesti „face-to-face”, nu vei crede ca acest calm inginer poate fi „piesa de reziostenta” in cazul multor situatii de criza. Il suspectez ca e ardelean, ca prea calm. Sau poate a invatat ca in relatiile cu oamenii, e bine sa ii lasi pe altii sa fie „agitatii” si tu sa te hrabesti din „negativismul lor”! Eu sper ca acest inginer sa ajunga un mare manager pe viitor, pentru ca are talent.
Voi cunosteti oameni de acest gen? La voi cum arata?
P.S. Tot vorbind de baiatul asta mi-a sunat in cap melodioara lu’ dom’ profesor de la Arhitectura, Alexandru Andries.

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Recunosc ca in unele cazuri imi cam place pozitia de spectator. Insa ce te faci ca din cand in cand fierbe sangele in mine si nu pot fi oprit nici cu buldozeru’! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Blogoree bligg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*